2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم رو چجوری بهش بگم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4596 بازدید | 133 پست

من جای تو بودم با ی نقشه ای از دختره ادرس میگرفتم یا شمارشو برمیداشتم با داداشم یا مامانم  هرچی از دهنم در میومد بهشون میگفتم این زندگی چ ارزشی داره اخه

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر منم با نظر جوکر موافقم به نظرم اگه زندگیت رو میخوای چیزی نگو بذار ببینم تا کجا پیش میره 

یا اصلا چکش نکن 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
Sfp

ممنونم

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

استارتر عزیز آقایی که تو تاپیکت به خودش جرأت میده به شما بگه خوش سیما رو میشناسین؟آخه خود شما باید بجای بچه ها جوابشو میدادید

یعنی چی؟چه دلیلی داره یه آقا تو تاپیک اینطوری حرف بزنه؟نمیفهمم......

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

از من میشنوی این مردک مرد زندگی نیست بزار بچه ات بزرگتر بشه یکم‌تکلیفتو یه سره کن 

وقتی میگی بار اولش نیس که مچشو گرفتی 

به چه دردی میخوره این زندگی فقط تو عذاب میکشی اقا هم در حال عشق و حال 

تو هم بشینی براش بچه بزرگ کنی😒

تو بارداریم بهم خیانت کرد اونجا فهمیدم حتی فیلم گرفتم و گریه کرد بخشیدم بهش فرصت دادم ولی الان دوبار ...

جنسی بوده؟

تو که میدونی اونجوریه و نشستی سر زندگیت قصدت طلاق نیست به نفعته چکش نکنی 

مشکل من اینه الان بنا به شرایطی نمیتونم طلاق بگیرم و از طرفی نمیتونم ساکت باشم و اینم‌بگم تو دادگاه ...

من توی شرایط شما بودم حداقل تا ۶ ماهگی بچه تصمیم حدی برای زندگیت نگیر

باید این رو هم بدونی که اگر رابطه ای شکل گرفته باشه نمیتونه یک دفعه قطع کنن یکی دو ماهی کار میبره 

توی این مدت هم خیلی باید به اعصابت مسلط باشی

به همسرت بیشتر محبت کن و کلا سعی کن بیشتر باهاش رابطه برقرار کنی

مثلا بیشتر زنگ بزن با هم خرید برید با هم تفریح برید

تنها راهت اینه که صبور باشی و رابطه عاطفی رو باهاش بیشتر کنی