2777
2789
عنوان

شوهرم يعني داره بهم خيانت ميكنه

574 بازدید | 43 پست

سلام دوستاي گلم من شوهرمو خيلي دوس دارم خيلي ادم خوبيه ولي نميدونم چرا مدتيه همش بهش شك دارم . ي  چند موردي هست ميخوام شما هم نظر بدين ببينين من بي خودي شك كردم يا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوگو

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰.مامان هانا خانم هستم

مثلا چند روز پيش ي شماره ناشناس بهش زنگ زد ميگفت جواب ندي دوستمه ي وسيله ميخواد فردا ببرم سر كار براش .منم قانع شدم فردا وسيله رو بهش دادم ببره براش  گفت نميخواد ببرم پرو ميشه . يكي اينكه ديروز رفته بود ماشينو درست كنه از ساعت 9 تا 3 رفته بود ي پنچر گيري كنه و ي ايراد ديگه م داشت ماشين بعد از 3 زنگ زد گفت ميرم ارايشگاه يعد 5 اومد دنبالم ارايشگاه رفته بود كلي بوي عطر ميداد رفتم تو ماشينم كلي بوي عطر مياومد ما همچين عطري نداشتيم ديگ ديونه شدم از اون موقه . شوهرم گاهي وقتا اسنپم كار ميكنه شايد براي يكي از مسافرا بوده به نظرتون يا ارايشگاه بهش عطر زدن نميدونم تروخدا بياين بگين شكي ك كردم حق داشتم يا نه

بگو. نگفته میدونم چیزی هست وگرنه یه زن هیچوقت بیخودشک نمیکنه. شوهرمنم بسیارمرده خوبیه نمازهمه چی ولی میدونم داره یه کارایی میکنه فقط مدرک ندارم

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

آرایشگاه که عطر نمیزنن

ولی ممکنه مال مسافر بوده ،،بعضیها اونقد عطر میزنن که تا چند وقت بوش اطراف میمونه....اون دوستش هم که وسیله نداد موردی نداره مشکوک نیست

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹
آرایشگاه که عطر نمیزنن ولی ممکنه مال مسافر بوده ،،بعضیها اونقد عطر میزنن که تا چند وقت بوش اطراف می ...

ارایشگاه عطر میزنند اون ارایشگاهی که شوهر شما میره نمیزنه براشون