2777
2789
عنوان

شوهرم يعني داره بهم خيانت ميكنه

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 43 پست
اخه عطري ك زده بود بوش تو كل ماشين پيچيده بود . چيكار كنم اين حس رو نداشته باشم دارم ديونه ميشم  ...

ببخشید ماشین فضاش کوچیکه از خونه کوچیکتره.خدا رحمت کنه بابام رو هر وقت از ارایشگاه میومد کل خونه بوی عطر میگرفت همه میگفتیم بپرس ببین مارکش چیه بخریم

عزیزم موردایی که گفتی زیادشک برانگیزنیستن ولی اگه تودلت آشوبه فقط هیچی نگوبزاربهت اعتمادکنه هرروزبرو ...

ن من گوشيش همش دست خودمه . من خيلي سادم تا از ي چيزي ناراحت باشم سريع متوجه ميشه اخه هميشه ميگم ميخندم شيطوني ميكنم و يهم جدي ميشم ميفهمه . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ماشین فضاش کوچیکه از خونه کوچیکتره.خدا رحمت کنه بابام رو هر وقت از ارایشگاه میومد کل خونه بوی ...

خدايي . يعني الكي شك كردم . پس چرا ته دلم اشوبه . مادرمم همش ميگه تقصير توهه ك ميزاري بره اسنپ كار كنه ك اينجوري بشي اخه ما فعلا مجبوريم ك دو شيفته كار كنه شوهرم نميدوني تا بره بياد چي ميكشم

ن من گوشيش همش دست خودمه . من خيلي سادم تا از ي چيزي ناراحت باشم سريع متوجه ميشه اخه هميشه ميگم ميخن ...

منم نمیتونم ولی جدیدا خودماکنترل میکنم تایه مدرک درست حسابی بیاددستم اینجورفایده نداره بی مدرک.. من تازه عکسشم بادختره توگوشی دیدم انکارکرد وبعدم گفت ببخش واینا ببین من چی میکشم ولی هنوزم میدونم ادامه داره ارتباطش فقط دنبال مدرکم

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
منم نمیتونم ولی جدیدا خودماکنترل میکنم تایه مدرک درست حسابی بیاددستم اینجورفایده نداره بی مدرک.. من ...

خدا كنه منم چيزي بهم ثابت بشه . ميشه درخواست دوستيمو قبول كني

مثلا چند روز پيش ي شماره ناشناس بهش زنگ زد ميگفت جواب ندي دوستمه ي وسيله ميخواد فردا ببرم سر كار برا ...

شوهر منم هزار تا شماره ناشناس بهش زنگ میزنه و جواب نمیده وقتیم میگم جواب بده بهونه میاره. همش سرش تو گوشیه. ۵ صبح میره ۸ شب میاد خونه بعدش ی شام میخوره و دوباره ب بهونه بنزین زدن میره تا ۱۱ شب. شبم میاد میخوابه. منم با خودش نمیبره. مدام میگه پول ندارم. سرده . جدیدا سیگارم میکشه وقتی ب روش زدم گفت اره میکشم. چند شب پیش ماشینو زده بود دن در نیم ساعت بعد اومد خونه زنگ زدم گفتم کجایی گفت تو راهم درصورتیکه ماشین دم در بود ولی خودش نبود

شوهر منم هزار تا شماره ناشناس بهش زنگ میزنه و جواب نمیده وقتیم میگم جواب بده بهونه میاره. همش سرش تو ...

تعقيبش كن ببين كجا ميره مردا چرا اينجوري ميكنن بخدا مجردي خيلي بهتر بود

تعقيبش كن ببين كجا ميره مردا چرا اينجوري ميكنن بخدا مجردي خيلي بهتر بود

نمیتونم تعقیبش کنم چون منو اورده  شهر غریب و باردارم . اونم ماشین داره میره سریع من هیچ جوره نمیتونم تعقیبش کنم

مثلا چند روز پيش ي شماره ناشناس بهش زنگ زد ميگفت جواب ندي دوستمه ي وسيله ميخواد فردا ببرم سر كار برا ...

شوهرمنم وقتی میره ارایشگاه اونجا ادکلن میزنه نگران نباش چیزی نیست

حسم میکه شکت بیخوده چیزی نیست

چه ڪردم بــا خودم ڪه مــــرگ و زندگــــی برام فرقی نداره...💔   💔رنجیـــدم ولی خنـــدیدم ڪسی نفهمیــد کہ چقـــدر درد دیدم...💔.💔.💔
شك نميكني بهش . اخه عطري ك اينقدر مانمدگاري داشته باشه تا حالا هيچ ارايشگاهي بهش نزده بودن

نه

خب میشناسمش

الکی بش میگم این چه بوییه کی زده 

یکم مسخره بازی میکنیم

ولی میشناسمش

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...