2777
2789
عنوان

بعد از زایمان اولین بار که شوهرتون شما رو دید چی گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 5506 بازدید | 150 پست

من با خاله ام و دخترداییم رفتم بیمارستان دکترم ویزیتم کنه، سونو اورژانسی دادم گفت باید زایمان کنی مایع دور جنین کم بود بالا نیومده بود، شوهرم سرکار بود، من از ریکاوری دراومدم مامانمو شوهرم باهم رسیدن، شوهرم بچه رو ندیده اومد بالاسرم بوسم کرد دستمو گرفت، درد شدید داشتم قربون صدقم میرفت

مامانِ لیانا

گفت هلو نداشت  انبه خریدم عیب نداره؟

رفته بود آب میوه بخره چون از صبح ناشتا بودم .

بعدشم زد زیر گریه

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمانی که داشتم میرفتم سزارین دیدم چشماش معلومه کلی گریه کرده البته مامانم  قبلش گفته بود داره گ ...

حالا اینارو ول کن. بگو در گوشت چی گف😂😂😂

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75

از اتاق عمل اومدم چشمام نیمه باز بود برام دس تکون داد‌ خوشحال بود خیلی استرس کشیده بود دیگه بقیشو یادم نمیاد اکثر بیمارستاناهم گل ممنوعه نمیتونس بیاره

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
خواهرمنم ۹ ساعت درد کشید بعد سزارین شد😔 من و شوهرم وقتی آزمایشم مثبت شد قهر بودیم و با دعوا بهش گف ...

توان داشتی فردای زایمان😑

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
بخدا زایمان منم همینجوری بود 😐😐😐

شما برای چی طبیعی نتونستید؟؟ دکتر من انقدر بیشعور بود که ناف بچه دور گردنش پیچی شده بود میگفت هر طور شده باید طبیعی بیاری اخر شوهرم به گفته خودش رفته سر رئیس بیمارستان داد زده زن من داره درد می کشه و این افریته سزارین نمیکنه؟ اخر با بدبختی رفتم سزارین اونجا هم اون سوزن رو ۳ بار زدم دیگه کلا داغون شدم ۷ ابان زایمان کردم  

بگو چی گفت😃

خخخخ میترکم

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

همیشه از ذوقش تعریف میکنه پشت اتاق زایمان که منو با ویلچر بردن و لباس بیمارستان تنم بود میگفت خوشحال شدم سالمین وقتی هم بچمون و برده بودن پیشش بعدش رفته بود از خوشحالی سه تا جعبه بزرگ شیرینی یک جعبه بزرگ رولت گرفته بودپاسه پرستارا خواهر شوهرم میگفت کل بخش و هر کیو میدید شیرینی میدااد ،😅😅😅🥰😍

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏
شما برای چی طبیعی نتونستید؟؟ دکتر من انقدر بیشعور بود که ناف بچه دور گردنش پیچی شده بود میگفت هر طور ...

دهانه رحمم باز نشد 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰