2777
2789
عنوان

بعد از زایمان اولین بار که شوهرتون شما رو دید چی گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 5506 بازدید | 150 پست
حالا اینارو ول کن. بگو در گوشت چی گف😂😂😂

میترکم بگم😂😂

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترکم بگم😂😂

حیفف شد😅

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

خیلی خسته و هلاک از ته سالن تند تند میومد منم رو ویلچر بودم چشاشم قرمز قرمز بود بعد دیگه ی جا وایستاد انگار ک دیگه نتونه راه بره 

بعد ک رو تخت  دراز کشیدم اومد دستمو گرفت گفت خوبی ؟! تا گفتم اره گفت وای صدای جیغ هات داشت دیوونم میکرد 

اینم بگم با یکی دو نفر تو بیمارستان دعوا کرده بود پرستارا همچین ترسیده بودن 😂😂😂

بعد گفتم نی نی مون کو گفت تو دستگاهه گفتم بریم ببینمش گفت لازم نکرده بگیر بخواب فرار ک نمیکنه 😂😂😂

چیزی ک باعث از دست دادن ارامشت بشه ....« زیادی گرونه » رهاش کن 
مارو کنجکاو کردی بگو دیگه 😉😎😆

گفت دیگه با خیال راحت میتونم ......

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰