2777
2789
عنوان

بعد از زایمان اولین بار که شوهرتون شما رو دید چی گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 5508 بازدید | 150 پست
اهان من فکر کردم مال چند ماه پیشه      خدا حفطش کنه بچتون رو

مگه جدیدا چه جوری سوپرایز می کنن. بگو یاد بگیرم برا بچه دوم که به زودی باشه. بهش آموزش بدم 😂

هر کسی امضامو دید میشه برای خونه دارشدنم یه صلوات بفرسته 🙏
بابام هی گیر داده.میگه بذار لااقل بیان خونه بعد بهشون نگو.یه کیس پیدا شده شرایطشم خوبه گیر دادن بیان ...

من اگه یه شغل و ماشین مناسب داشتم عمرا اقا بالاسر میخواستم ،اگرم ازدواج کردی کیس مناسبه مناسب باشه مثله من از هول حلیم نیفتی تو دیگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه جدیدا چه جوری سوپرایز می کنن. بگو یاد بگیرم برا بچه دوم که به زودی باشه. بهش آموزش بدم 😂

مثلا بگو یه باکس گل بیاره که توش یه هدیس و بوس کنه و قربون صدقه بده و کلا همه دهنشون وااااااا بمونه

چی میشه خواهر تو دوران خودش بهترین بوده    

فقط من دوست داشتم اولین ملاقات تو بیمارستان باشه که نشد. بیمارستان اصلا آقایونو راه نمیدادن

هر کسی امضامو دید میشه برای خونه دارشدنم یه صلوات بفرسته 🙏

سر بچه اکل هم استرس داشت هم ذوق ! یه دسته گل کوچبک گرفت و قیمکی اورد بالا و تو امد تو چون با کل اقوام مثل همیشه 😑امده بود فقط گفت ببین برات گل اوردم 😑بچه رو دیر اوردن خواهرش گفت شاید بچه مسکل داره که نمیارن😑بچه رو اوردن یه دختر تپلی تپلی بود 😍همون اول خانم شروع به شیر خوردن حسابی کرد چون خیلی گشنه بود.خواهراش هم مراقب بودن نکنه داداششون محبت زیادی بهم بکنه و لوس بشم 😑😑

سر زایمان دوم شوهرم با مادرش با چایی فلاکس و نون و پنیر به دیدنم امدن.🙄🙄به شوخی گفتم چیزی نگرفتی گفت کل کن بابا می خوای چیکار ؟؟ 😑گفتم  با متلک حداقل از باغچه بیمارستان هم میوردی خوشحال پی شدم .

چند روز خونه مادرم بودم بعد با اصرار خونه مادرش رفتیم 

خداییییی سنگ تموم گذاشت مادر شوهرم !!!!البته فقط برای پسرررررررش !!!! کوچکترین توجهی بهم نکردن اونقدر به پسرش توجه می کرد که فکر کردم شوهرم برای بار دوم سزارین کرده !!!😑😑😑😑

حتی یک لحظه شوهرم کنارم نبود و اهمیتی نداد چون خونه خودشون بود و خیالش راجت .

هرچی اصرار که بربم خونه خودمون مادرشوهرم نمی ذاشت .

بالاخره بابد مراقب پسرش می بود! 

بعد از زایمان حالم خیلی بد بود هم روحی هم جسمی می گتن مسحره بازی دررنیار !!! فیلم داره بازی می کنه !! 

خدا لعنتشون کنه با اشک امدم اونجا و با اسک رفتم نمی دکنم چه اصراری بود که شوهرم منو اونجا ببره .حتی ریالی هم خرج نکرد و نکردن ! دردحالی که وضع مالیشون  و شوهرم خوب بود ! 

ولی خواهر شوهرم با من زایمان کرد مادرش گفت برای دخترم طلا بخر !!! 🙄

من اگه یه شغل و ماشین مناسب داشتم عمرا اقا بالاسر میخواستم ،اگرم ازدواج کردی کیس مناسبه مناسب باشه م ...

شوهر کنی یجور نکنی یجور دیگه.😕😕خدا مشکل شمام حل کنه🤲🤲

توایرانه انقدر پدرمادرا سرشون توکار بچه هاشونه.کاش دست از سر من ورمیداشتن، کچلم کردن.

داییم میگفت فقط چند ساله دیگه خواستگار داری اگر شوهر نکنی میخوای چیکار کنی.دیگه کسی نگاتم نمیکنه مجبوری یا توی سن بالاهوو بشی یازن مرد زنمرده بشی تازه بچتم معلول میشه.گفت توبچه اولی سد راه داداشات شدی باید بری تااونام روشون بشه بگن ما زن میخواییم تاالانم که زن نگرفتن گناهش گردن توعه ادم باید خودش شعور داشته باشه.😐😑حالا همین داییم فقط دوتا پسر داره  یکی ۴۰ یکی ۳۵،۳۶ ساله هردو زن نگرفتن اومده برامن رفته رومنبر😐😐ازش بدم اومد مرد انقدر خاله زنک.بابامم همینه

(من چندبار تاحالا به مامان بابام گفتم اونا زن میخوان بگیرید براشون چیکار بمن دارید.الکی گفتن اونا گفتن تا فلانی شوهر نکنه مازن نمیگیریم.عملا دارن ادمو احبار میکنن برای زن گرفتن اوناتو باید شوهر کنی🤮🤮)

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
زایمانت خیلیم سخت نبوده ۷ساعت طول کشیده بعدم سز شده خیلی خوبه.کیس داشتیم بعد یک یاحتی دوروز تمام سز ...

من بعد یک روز نیم درد باسرم فشار اخرسز شدم ،پدرم در اوردن 😅😅

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

من بعد یک روز نیم درد باسرم فشار اخرسز شدم ،پدرم در اوردن 😅😅

اخی عزیزم.👶👶

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

واقعا تاپیک جالبی بود خیلی اشک ریختم از بعضی پستها صبح یه تاپیک بود که میگفت چطور بدنیم شوهرمون دوستمون داره بعضیها میگفتن اصلا دوست ندارن فقط برای رفع نیاز جنسیشون هست بعضی حرفهای دیگه و..... واینجا میفهمم که بله آقایون هم خیلی خانماشونو دوست دارن میمرن براشون ولی آقایون مثل خانمها احساساتی نیستن زیاد ابراز علاقه نمیکنن ولی بموقع علاقه خودشونو نشون میدن مثل این تاپیک که اکثریت آقایون گریه میکردن موقع درد کشیدن عشقشون

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما
زایمانت خیلیم سخت نبوده ۷ساعت طول کشیده بعدم سز شده خیلی خوبه.کیس داشتیم بعد یک یاحتی دوروز تمام سز ...

خواهر ۷ ساعت خودش هم زیاده با اون همه درد و اینکه من سزارین هم سخت بود ۳ بار سوزن زدن از کمرم الان کمرم داغونه