2777
2789

کم نیستند زنان موفقی که چند فرزند دارند

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته همه این عقیده روندارن.ولی منم میگم بده.چون فرداپس فردا بچه نیازبه خواهریابرادرپیدامیکنه .الان خودمن نمیتونم تصورکنم خواهرم نباشه یابرادرام 

دخترم معجزه ی زندگیمه.مرسی خداجون  

نمیدونم والا،من باردارم تو همین اولیش موندم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

ما زیادیم 

خودمم بچه اولم ۱۹ سالمه

خیلییییی خوبع 

مامان بابامم جوونن

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

یه کانال تو ایتا هست اسمش ایده ها و تجربه های زندگی 

بعضی خانما نوشتن که چطور با 4 تا بچه حتی زندگی موفقی داشتن تا دکترا پیش رفتند حتی شاغلند 

انشاءلله امضای خدا پای آرزوهاتون   

تک فرزندی نمی‌پسندم 

هم بچه خودش اذیت میشه هم بازی نداره 

بعدا بچه هاش نه خاله داره نه دایی نه عمو نه عمه 

خانواده تک فرزند بچشون معمولا چون همه چی بهش دادن لوسه 

تک فرزند شاید نتونه دوست پیدا کنه و همیشه تنهاست 

و خیلی چیزای دیگه

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد