2777
2789

من تک فرزندم و تا حالا هم حسرت نخوردم 

ادم میتونه در هر شرایطی خوشحال باشه 

اتفاقا همین تک فرزندی باعث شده شخصیت قوی تری داشته باشم 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام

من خودم شاغلم 

دوتا هم فسقلی دارم

همزمان با بچه ها ، یه لیسانس دیگه هم گرفتم

دانشگاه و باشگاه و دورهمی هامو سفرهامو همه رو داشتم

این ترم هم میخوام ارشد بخونم 

دوتا بچه داشتن آدم رو از اهدافش دور نمیکنه ولی باید بیشتر وقت گذاشت بیشتر دوید بیشتر زحمت و سختی کشید 

و البته فکر آینده ی دوتا بچه ، خیلییییییییی سخت تر از یکی شون هست 

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

اصلا هم بد نیست راحت زندگیش رو میکنه 😂؛ رسالت انسان که فقط تولید مثل نیست :] تو این اوضاع که خانواده ها تحت فشارند تک فرزندی خیلی بهترم هست .

تک فرزند های مستقل زیادی دیدم که خیلی موفق اند .

برای جلوگیری از ناراحتی و بحث بیجا: حق با شماست دوست عزیز:)ایراد نداره گاهی وقتا تنها کاری که میکنی زنده موندن باشه.
تک فرزندی نمی‌پسندم  هم بچه خودش اذیت میشه هم بازی نداره  بعدا بچه هاش نه خاله داره نه د ...

البته همش قبول ولی درخصوص لوس بودن بسته به تربیت داره ،اعتماد بنفس بیشتری دارن

زندگی زیباست ،چشم هارا باید شست
همکار پدر من مدیر یه قسمت دولتیه ۵تا بچه قد و نیم قد داره دانشجوی دکترای نرم افزاره. سن اش هم 36_7هس ...

یا جدسادات. بعد این همکار پدرتون ماهانه چقد حقوقشه؟؟؟؟برا پنج تا بچه باید خونه از خودت باشه چون کسی خونه بهشون کرایه نمیده حداقل هم باید ۳خواب باشه ماهانه ۲۰ملیونم درامد باشه. راستی چه اعصاب فولادی دارن پنج تا بچه آوردن تو این اوضاع آشفته ایرانو جهان😲😲😲

البته همش قبول ولی درخصوص لوس بودن بسته به تربیت داره ،اعتماد بنفس بیشتری دارن

آره اعتماد ب نفس رو قبول دارم چون مجبور بودن خودشون دنبال همه کاراشون باشن و مستقل تر بار میان. 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
تک فرزندی نمی‌پسندم  هم بچه خودش اذیت میشه هم بازی نداره  بعدا بچه هاش نه خاله داره نه د ...

اون که بله درسته. ولی بستگی داره چه جوری بار بیان. الان منی که تو خانواده ده نفره بزرگ شدم هیچ دوستی ندارم همیشه تنهام تو خونه. خواهر و برادرامم همشون پی زندگی خودشونن😕😕

هر کسی امضامو دید میشه برای خونه دارشدنم یه صلوات بفرسته 🙏

کسی که خودش خواهر و برادر داره که نمی تونه در مورد خوب بودن تک فرزندی یا بدیش صحبت کنه 

میتونه مزایا معایبشو بدگه ولی نمیشه قضاوت کرد

یا مدیر ی ارگان دولتی که بقول دوستمون دانشجوی دکتر هستند ، نمیتونند ملاک چند فرزندی باشند چرا ک ما از زندگی شون خبر نداریم ، همون مدیریت شون باعث شده توی تامین نیازهاشون لابد موفق باشن

صرف هم بازی نداشتن بچه ی اول ، آوردن بچه ی بعدی اشتباهه

شما الان فکر کن ، برای فرزندی ک میره ابتدایی باید کلی هزینه کرد ، از مدرسه و درس و نوشت افزار و لباس و کلاسای فوق برنامه اش بگیر تا کلاسای غیر درسی اش ، ورزشی و فرهنگی و موسیقی و ....

حالا این هزینه ها ضربدر دو ، تو شرایط امروزی خیلی سخته ، مگر یا بیخیال شد و معمولی گذروند یا بنیه ی مالی خانواده از متوسط بالاتر باشه

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
چون اون فرزند تا آخر عمرش حسرت خواهر برادر میکشه و تنها می مونه یکی مثل من

خواهر برادرای این دوره خیرشون به ادم نمیرسه. گذشت اون زمانا که خواهر برادرا تکیه گاه هم بودن و مایه افتخار. 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
اون که بله درسته. ولی بستگی داره چه جوری بار بیان. الان منی که تو خانواده ده نفره بزرگ شدم هیچ دوستی ...

اووووخی عزیزم برای همه زندگی یکسان نیست بالاخره استثنا وجود داره.

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

قدیم شاید تک فرزندی بد بود اما الان با این اوضاع بیشتر یه لطف در حق کودکه 

قبلا بچه ها توقع نداشتن اما الان از وقتی مدرسه میرن تا ازدواج میکنن کلی خرج دارن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اووووخی عزیزم برای همه زندگی یکسان نیست بالاخره استثنا وجود داره.

اتفاقا بچه خودم تک فرزنده 11 سالشه ولی دوست داره با دوستاش باشه. تو خونه حوصله اش سر میره. 

هر کسی امضامو دید میشه برای خونه دارشدنم یه صلوات بفرسته 🙏