یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اره چون خودم دور بودم از خانواده خیلی سخت بود برام چند سال نتونستم برم سرکار
آخی سخته واقعن ،ولی خب من هم مهد گذاشتم هم پرستار گرفتم البته منکر کمک های خانواده ها مخصوصن مامانم نمیشم ، ولی سر بچه ی دومم دیگه از اول پرستار داشتم و به کسی زحمت ندادم ، خیلی ام راحت بودم انشالله شما هم موفق باشی ، دیگه بچه داری همین سختیا رو داره ، آفرین ب شما ک تونستی
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
چون اون فرزند تا آخر عمرش حسرت خواهر برادر میکشه و تنها می مونه یکی مثل من
الهی پسر من که وقتی میگه دوست دارم هم عمو بشم هم دایی قلبم نیش میکشه
...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....