2777
2789
اتفاقا بچه خودم تک فرزنده 11 سالشه ولی دوست داره با دوستاش باشه. تو خونه حوصله اش سر میره. 

توی خونه هم بازی نداره خب

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
احتمالا مادر یا مادرشوهر جان نزدیکت هستن عزیزم 

عزیزم ، از جهت کمک کردن شون میگید ؟

حقیقتن اینقدری همسرم کمک کرده و وظیفه ی خودش میدونه ، من رو کسی حساب نمی کنم 

از طرف دیگه ، اگر من توی خواسته هام پافشاری کنم و کوتاه نیام ، شرایط برای رسیدن ب اهدافم حتا  با دوتا بچه هم جور میشه 

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ، از جهت کمک کردن شون میگید ؟ حقیقتن اینقدری همسرم کمک کرده و وظیفه ی خودش میدونه ، من رو کسی ...

اره چون خودم دور بودم از خانواده خیلی سخت بود برام چند سال نتونستم برم سرکار

زندگی زیباست ،چشم هارا باید شست
اره چون خودم دور بودم از خانواده خیلی سخت بود برام چند سال نتونستم برم سرکار

آخی سخته واقعن  ،ولی خب من هم مهد گذاشتم هم پرستار گرفتم البته منکر کمک های خانواده ها مخصوصن مامانم نمیشم ، ولی سر بچه ی دومم دیگه از اول پرستار داشتم و به کسی زحمت ندادم ، خیلی ام راحت بودم انشالله شما هم موفق باشی ، دیگه بچه داری همین سختیا رو داره ، آفرین ب شما ک تونستی

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
چون اون فرزند تا آخر عمرش حسرت خواهر برادر میکشه و تنها می مونه یکی مثل من

الهی  پسر من که وقتی میگه دوست دارم هم عمو بشم هم دایی قلبم نیش میکشه

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
بانو جان من میتونم شخصی مزاحمتون بشم؟؟؟

بفرمایید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

همه اینا حرف بیخور

و بستکی به تربیتی داره که بچه رو میکنی

میتونه تک فرزند بد و روس باشه میشه چند فرزند بد باشه

هر کی هر چی دوست داره تصمیمز میگیره

اصلا هم تک فرزندی بد نیست والا

تیکر تولد چهار سالگی پسرم