2777
2789

من چند ماه پیش مادربزرگم رو از دست دادم. از اقوام شوهرم فقط یکی از برادراش تنها اومد. و خودمونم اصرار داشتیم کسی نیاد. و فقط زنگ زدن. که تا اینجاش مشکلی نیست

حالا پدر جاریم فوت کرده، مادرش و برادراش که معتقد بودن کروناس و خطر داره، هم خونشون رفتن و هم برای خاکسپاریش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اون خیلی اصرار نکرده نیایین خدا مادر بزرگتم بیامرزه

خدا اموات شما رو هم بیامرزه

الان بروشون بیارم که کرونا از بین رفته و یا چیزی بگم؟ و خودم برم؟

درسته، اما میدونستن این مادربزرگم نسبت به بقیه پدر و مادر بزرگام خیلی برام عزیز تره. و اینکه داغدیده ...

درسته ..اکر قبلا هم تفاوت در رفتاری دیدی ازشون میتونی بگی .ولی اگه فقط این مورده..بالاخره مدر با مادربزرگ خیلییی فرق داره.

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان
واقعا موندم. میترسم ناراحت بشه. و هم اینکه خودم بابت این رفتارشون دلخورم

عزیزم ببین یک ماه پییش با الان فرقی نداره وقتی واست ارزش قائل نیستن توهم نباش وای بی تحترامی نکن

بببن من تمام مناسبت ها و غیر مناسبت ها همش برای مادر شوهرم و خواهر زاده شوهرم و برادرزاده هاش یه چیز میخریدم ولی تولد بچم شد حتی یه جوراب بهش ندادن...منم به شوهرم گفتم هراندازه واسه بچت ارزش قتئلن ماهم همونقدر باید قائل باشیم دیگه ازاین کارا نه تو میکنی نه من شوهرمم قبول کرد

درسته ..اکر قبلا هم تفاوت در رفتاری دیدی ازشون میتونی بگی .ولی اگه فقط این مورده..بالاخره مدر با ماد ...

در کل با اینکه از همشون بالاترم، اما هیچ وقت جوری رفتار نکردم که این حسو پیدا کنن، هرچند واضحه

اما انگار این چون براشون کلا تاقچه بالا زیاد میذاره، کلا احترامش بیشتره

عزیزم ببین یک ماه پییش با الان فرقی نداره وقتی واست ارزش قائل نیستن توهم نباش وای بی تحترامی نکن بب ...

من چند بار زنگ زدم برای تسلیت گفتن، جواب نداد. پیام فرستادم. شوهرمم امروز طرفای خونشون بوده،گویا با مادرش یسر رفته اونجا