2777
2789
عنوان

کمک لطفا. به نظرتون چه برخوردی بکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 33 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی، پس نمیرم. به همون بهانه کرونا که خودشون یه زنگ زدن. منم فقط فردا زنگ میزنم البته دلم میخواد ب ...

حق داری چون واقعا حرص آدم درمیاد ولی اینکارو نکن مثل خودشون بهونه کرونا بیار میفهمن

حق داری چون واقعا حرص آدم درمیاد ولی اینکارو نکن مثل خودشون بهونه کرونا بیار میفهمن

واقعیتش میخواستم جمعه سر خاکش برم، چون فضا بازه کوتاه تسلیت بگم و برگردم.

و به مادرشم حضوری یا تلفنی بگم ادما قدر فهم و شعورشون رفتار میکنن. 

اما باز اومدم اینجا پرسیدم.

من چند بار زنگ زدم برای تسلیت گفتن، جواب نداد. پیام فرستادم. شوهرمم امروز طرفای خونشون بوده،گویا با ...

ما خب شرایط ات رو کامل نمیدونیم.من اگر تلفن ام رو کسی جواب نده حتما تو پیام میگم زنگ زدم و برنداشتید..

ولی خب کلا سعی کن تو فامیل همسر برا خودت دشمن الکی درست نکنی و از اون طرف هم طوری زندگی کن که دوست داری..

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان
ما خب شرایط ات رو کامل نمیدونیم.من اگر تلفن ام رو کسی جواب نده حتما تو پیام میگم زنگ زدم و برنداشتید ...

اره حق دارید

دیگه اگر تلفن خونش رو چک نکنه میس کال موبایل رو میبینه، من فقط پیام فرستادم

من تا الان جوری رفتار کردم که بی احترامی به کسی نکنم. با این حرفا احتمالا نمیرم و حرفی هم نمیزنم. 

اره حق دارید دیگه اگر تلفن خونش رو چک نکنه میس کال موبایل رو میبینه، من فقط پیام فرستادم من تا الا ...

با شوهرتم مشورت کن🌹

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان
اگه همسرت کینه ب دل نمیگیره نرو

والا چیزی برای رفتن که نگفته. من به غیر این مورد رفتن بیشتر از رفتار خانواده شوهرم ناراحتم

پشیمونم انقدر بی فخر و افاده باهاشون برخورد کردم که باهام اینجور برخورد میکنن.انگار که اگر براشون تاقچه بالا میذاشتم عزیزتر بودم🤨

سلام عزیزدلم وقت بخیر . ببخش اینجا مزاحمت شدم. یه سوال داشتم در مورد پسرم. تو یه تاپیک قدیمی دیدم نوشته بودین بچه تون حساسیت به پروتین گاوی داشته خواستم امکانش باشه کمکم کنی. علایم پسر شما چی بود و شکر خدا کی درست شد? علامت پسر من فعلا خلط در مدفوع هست و دکتر بهش شیر پپتی داده

سلام عزیزدلم وقت بخیر . ببخش اینجا مزاحمت شدم. یه سوال داشتم در مورد پسرم. تو یه تاپیک قدیمی دیدم نو ...

سلام مامان جان

ببین اغلب مدفوعش دون دون داخلش بود و گاهی هم خلطی میشد. بدنش ریخت بیرون و رگه خونی هم دیدم. این دیگه باعث شد مطمئن بشم که حساسیت داره. شیر هم اول شیر اچ آ بهش دادن، بعد پپتی و بعد پپتی جونیور و بعد افتاد رو دور رفلاکس و بالا اوردن که دیگه شیر ای ار میدادم. البته در کل شیر خشک زیاد مصرف نکرد و خودم لبنیات رو قطع کردم

من طبق مشورت با یه دکتر آسم و آلرژی کودک روغن محلی(کره ای که بجوشه و دوغش ازش جدا بشه و فقط روغن بمونه) تنها لبنیاتی بود که مصرف میکردم. فکر میکنم حوالی ۷_۸ماهگیش بود که دکترش گفت با ماست پروبیوتیک تست کن. ماست که دوست نداشت. ولی با کره تست کردم و خیلی به مدفوعش دقت میکردم. وقتی تغییری ندیدم خودم شروع کردم به خوردن مثلا یه لیوان شیر و باز چک کردن و خداروشکر حساسیتش برطرف شد

دکتر اطفال بچم گفت اگر تغییر در حد کمی قرمز شدن و اینا دیدی عیبی نداره اما قرمزی زیاد و یا اسهال و دفع خون مجدد باید لبنیات حذف بشه

سلام مامان جان ببین اغلب مدفوعش دون دون داخلش بود و گاهی هم خلطی میشد. بدنش ریخت بیرون و رگه خونی ه ...

خدارو هزاررررررر بار شکر عزیزدلم خوب شده. انشالله پسر منم زود خوب بشه. یه سوال ببخشید گفتید مدفوعش دون دون داخلش بود خب مگه اون دانه ها طبیعی نیستن?

سلام مامان جان ببین اغلب مدفوعش دون دون داخلش بود و گاهی هم خلطی میشد. بدنش ریخت بیرون و رگه خونی ه ...

شکر خدا حساسیت کوچولوی شما شدید نبوده که میگی گاهی خلطی میشد. بقیه مواقع نرمال بود ? منظورتون از خلطی اینه کامل خلط دفع میکرد یا مدفوع همراه خلط داشت ? ببخش انقدر سوال میپرسم