2777
2789
عنوان

ضعف یهویی در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 35 پست
باردار ک بودی؟ منکه مثله بی جوونام نمیتونم وایسم پا میشم انگار ک سرم و گوشام کیپ شدن اصن حاله عجیبیه ...

اره عزيزم بارداريم من بد ويار بودم ادم خوش خوراكي نبودم

از گرسنگي نميدونم قندم مي افتاد يا فشارم خلاصه يهو حالم خراب ميشد يهو مثلا وسط  خريد كردن حالم خراب ميشد 

با آب قند هم خوب ميشدم

آره من شبا و نصفه شبا به حدی ضعف میکردم و گرسنع میشدم که از خواب بیدار میشدم، حتی نای اینو نداشتم ب ...

باز خوبه تو میخوری خداروشکر .. منکه هیچی ی قاشق میخورم حالم بهم میخوره 

خُدایاشُکرِت کِ حَواسِت بِ ما هَست..❤💏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم فقط فقر اهن میدونم دارم فردا ازمایش کلی دارم ک میرم میدم .. میلم ب هیچی نمیره از گوشت و مرغ ...

نشنیده بودم باعث سقط میشه 

اما از دکترتم بپرسی بد نیست 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
اره عزيزم بارداريم من بد ويار بودم ادم خوش خوراكي نبودم از گرسنگي نميدونم قندم مي افتاد يا فشارم خل ...

پس قندت میوفتاد فک کنم منم همینطورم یهو ضعف میگیرم 

نه من غذام همون عادی بود تهوع از غذا اینا نداشتم اما چون نفخ و رفلاکس و سنگینی معده داشتم زیاد نمیتونستم بخورم

نصفه شب ضعف میکردم فقط که اونم بالا سرم خرما و بیسکوییت ساقه طلایی میذاشتم میخوردم

بله خرما دلمو میگرفت میخوای امتحان کن

اره عزيزم خوما خيلي خوبه كاش به منم يكي بود ميگفت خرما بذار تو كيفت هر روز بخور برعكس من ماست ميخو ...

واقعا؟ من فقط دلم اب میوه میخواد اب پرتقال و میوه های دیگ حالم از همه چی بهم میخوره دیگه

نه من غذام همون عادی بود تهوع از غذا اینا نداشتم اما چون نفخ و رفلاکس و سنگینی معده داشتم زیاد نمیتو ...

مرسی عزیزم الان دارم میخورم ❤

منم نميتونستم چيزي بخورم 

ميفهمم حالتونو

نه ميتونستم غذاي درست حسابي بخورم نه ميتونستم غذا بپزم 

بويايين از بويايي سگ قوي ترميشه تو بارداريم

يكي از راه پله رد بشه از داخل خونه بوشو ميفهمم تا اون خد ميشم