2777
2789
عنوان

ضعف یهویی در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 35 پست
من گوشام سنگین میشد و چشمام تار و قلبمم تند میزد.اینا طبیعیه تو بارداری فقط خودتو تقویت کن.و معده ات ...

من وقتی بلند میشم انگار کلا سرم سنگینه ... تا جایی ک بتونم هی نوک میزنم ب غذا ی ذره ام میخورم اگ شده ولی واقعا نمیتونم درست و حسابی بخورم فقط دلم میوه و اب میوه میخواد 

خُدایاشُکرِت کِ حَواسِت بِ ما هَست..❤💏
من وقتی بلند میشم انگار کلا سرم سنگینه ... تا جایی ک بتونم هی نوک میزنم ب غذا ی ذره ام میخورم اگ شده ...

همون میوه ابمیوه هم خوبه عزیزم.اجیل هم بخور.خودت تقویت کن خدایی نکرده زمین نخوری برای بچه ات بده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون میوه ابمیوه هم خوبه عزیزم.اجیل هم بخور.خودت تقویت کن خدایی نکرده زمین نخوری برای بچه ات بده.

باشه عزیزم ممنونم بابت پاسخگوییت .. خدا خیرت بده ❤

خُدایاشُکرِت کِ حَواسِت بِ ما هَست..❤💏

اینم بهت بگم که وقتی از خواب بیدار میشی یا دراز کشیدی سریع بلند نشو چون فشارت می افته اول ۵دقیقه بشین بعد از جات بلندشو.طولانی مدت هم سرپا نباش فشارت می افته.تو بارداری خیلی باید مراعات کنی.