2777
2789
عنوان

ضعف یهویی در بارداری

208 بازدید | 35 پست

دوستان یهویی ضعف میکنم انگار ک هیچی نخوردم الانم همونجوریم چرا اینجوری میشم کسی بوده مثه من؟

خُدایاشُکرِت کِ حَواسِت بِ ما هَست..❤💏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همش اینجوری میشم بهش فکر نکن تا خوابت ببره

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

منم سر بچم فقط شیرینی دانمارکی میخوردم جون میگرفتم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

کمبود ویتامین نداری؟

خوراکیهای مقوی بخور،شیره ی گوشت بخور اینجوریه که گوشت و میندازی تو ی شیشه در فلزی مثل شیشه سس بهروز با یکم زددچوبه و پیاز بعد ی قابلمه رو آب میریزی جوری که تا نصف شیشه آب بیاد میذاری ۵ ۶ ساعت بپزه.

نخود آب،نخود خیس میکنی چون بارداری ۲ ۳ روز آبشم تند تند عوض کن بعد با یکم پیاز و زردچوبه بذار بپزه بخور برای تقویت بنیه عالیه.

شیره انگور،ارده و شیره،موز،آجیل،زرده تخم مرغ و شیر 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
من حالم خراب ميشد نميدونم فشارم مي افتاد يا قند خونم  اصلا نميتونستم سر پا وايسم خيس عرق سرد م ...

باردار ک بودی؟ منکه مثله بی جوونام نمیتونم وایسم پا میشم انگار ک سرم و گوشام کیپ شدن اصن حاله عجیبیه 

آره من

شبا و نصفه شبا به حدی ضعف میکردم و گرسنع میشدم که از خواب بیدار میشدم، حتی نای اینو نداشتم برم آشپزخونه چیزی بخورم همسرمو صدا میکردم، کل خونه رو هم میخوردم انگار نه انگار نصفه شبا اینطوری میشدم انگار معدم سوراخ بود هرچی میخوردم باز ضعف داشتم شبا

فقط خرما یه کوچولو ته دلمو میگرفت

کمبود ویتامین نداری؟ خوراکیهای مقوی بخور،شیره ی گوشت بخور اینجوریه که گوشت و میندازی تو ی شیشه در ف ...

نمیدونم فقط فقر اهن میدونم دارم فردا ازمایش کلی دارم ک میرم میدم .. میلم ب هیچی نمیره از گوشت و مرغ و برنج حالم بهم میخوره نخود و لوبیا و این چیزارو دلم میخواد ولی هی میگن نخور باعث سقط میشه خیلی نباید بخوری وگرنه عاشق اینم ک نخود بخورم