2777
2789
عنوان

کمک...شرایط خواستگارم...

188 بازدید | 30 پست

سلام

خانوما لطفا منو راهنمایی کنین

من یه خواستگار دارم که پسر عمومه و خانواده اصرار دارن که پسر خوبیه و من خودم مخالفم اما من رو مردد میکنن

حالا من شرایطش رو میگم شما ببینید حق با منه یا خانواده

اول اینکه اعتقادات مذهبی نداره خیلی در صورتی که من خودم آدم خیلی معتقدی ام و روی نماز و روزه و کلا مسائل دینی حساسم اما اون میگه همین که آدم خوبی باشم و دروغ نگم و خیانت نکنم کفایت میکنه

مورد بعدی اینکه ایشون اهل قلیون بوده و چند باری هم مشروب خورده دختر عمم که واسطه شده میگه بخاطر تو قلیون رو میزاره کنار

و اینکه من خودم عکسش با دوست دخترش که میذاشت اینستا رو دیدم و خبر دارم دوست دخترم داشته و بقیه میگن عادیه همه همینن

و زن عموم هم مخالفه شدیده چون که میخواد دختر خواهرشو برای پسرش بگیره

تحصیلات هم نداره و سطح خانوادشون پایین تره در صورتی که من خودم دانشجوام و مامانم و کلا خانواده نزدیک هم تحصیل کرده هستن

و ظاهرمونم خیلی بهم نمیخوره بنظر من

من خودم مخالفم و میگم نه اما مامانم همش میگه هر چی نباشه فامیلن بگی نه اهل دوست پسر بازی و این داستانا نیستی مجبور میشی مجرد بمونی و آدم خوب پیدا نمیشه و به غریبه نمیشه اعتماد کرد و بعدا میتونی درستش کنی و این حرفا

البته من بیشتر نگرانم از نظر اعتقادی به مشکل بخوریم...

حالا بنظرتون حق با منه یا خانواده؟!

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ ادمی رو نمیشه بعد ازدواج درست کرد اینده تو تباه نکن

منم همین رو میگم کاملا ریسکه!

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
بله عزیزم دیدم ک میگم نکن اینکارو نمونه اش خودم

مرسی عزیزدلم بابت راهنمایی

والا من همش میگم نه میگن بعدا پشیمون میشی🤦‍♀️

حق با توع ولش کن ما فامیلا همه سالم هم بودن رد کردم، چون منو مادرم ازدواج فامیلی رو نمی‌پسندم، وقتی ...

منم همین رو میگم

میگه تو تو جامعه نبودی نمیدونی چخبره آدم خوب پیدا نمیشه...