2777
2789
عنوان

کمک...شرایط خواستگارم...

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 30 پست
از یک مشاور خیرخواه کمک بگیر تا با خانوادت صحبت کنه و بگه شرایطتون با هم جور نیست  و حق با توی ...

فردا وقت مشاور گرفتم

برم ببینم چی میگه...🤦‍

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
مرسی عزیزدلم بابت راهنمایی والا من همش میگم نه میگن بعدا پشیمون میشی🤦‍♀️

اگ الان انتخابش کنی بعدا پشیمون میشی

بحث ی عمر زندگیته تو قراره با این ادم تا اخر عمر بخابی غذا بخوری بچه دار بشی و زندگی کنی

خانواده طرف از خوده طرف مهم تره

درسته 18سالمه ولی کوله باری از تجربه شدم بخدا

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول این که مادرش راضی نیست دوم اینکه اصصصصلا امید نداشته باش که بتونی تغییرش بدی همینی که هستو میتو ...

درسته

مرسی عزیزدلم بابت راهنمایی😘💛

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..

زن عموت نمیخوادت بیخیالش شو پسر عموت این طور میگی دندون گیر و جالبم نی... شغلش چی بود 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
اگ الان انتخابش کنی بعدا پشیمون میشی بحث ی عمر زندگیته تو قراره با این ادم تا اخر عمر بخابی غذا بخو ...

اوهوم

حق با توئه😘💛

دلایلتو با مهربانی و آرامش به مامانت بگو خب عزیزم 

عزیزم میگم بهش

میگه بحث اینه که هر چی نباشه فامیله اذیت نمیکنه🤦‍

زن عموت نمیخوادت بیخیالش شو پسر عموت این طور میگی دندون گیر و جالبم نی... شغلش چی بود 

توی یه کارخونه مشغوله

توی یه کارخونه مشغوله

بازم خودت بابد فکر کنی هر چند ما بگیم 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
بازم خودت بابد فکر کنی هر چند ما بگیم 

درسته

مرسی عزیزدلم بابت راهنماییت😘💛

عزیزم میگم بهش میگه بحث اینه که هر چی نباشه فامیله اذیت نمیکنه🤦‍

ای داد این چه حرفیه بگو مادر نشنیدی میگن هر چی ازاره از اشناست چون ادم نمیتونه حرف دلشو بگه در ضمن ازت خواهش میکنم بخاطر خانوادت هیچ وقت تن به ازدواج نده تاخودت ازته دلت رااضی نبودی ازدواج نکن

کاش همه چی قد خنده های تو زیبا بود👈  🙆کوردم👉
ای داد این چه حرفیه بگو مادر نشنیدی میگن هر چی ازاره از اشناست چون ادم نمیتونه حرف دلشو بگه در ضمن ا ...

پس با این حساب بمونم روی جواب خودم...

مرسی که راهنمایی کردی عزیزدلم😘💛

پس با این حساب بمونم روی جواب خودم... مرسی که راهنمایی کردی عزیزدلم😘💛

اره حتما فدات انشالله که بایکی که دلت باهاش بود ازدواج کنی وخوشبخت بشی

کاش همه چی قد خنده های تو زیبا بود👈  🙆کوردم👉

[QUOTE=171680359]اره حتما فدات انشالله که بایکی که دلت باهاش بود ازدواج کنی وخوشبخت بشی[/QUOTE

اره

توکل به خدا

اگه قسمت باشه خدا به وقتش آدم درستم میزاره سر راه آدم...😘💛