2777
2789
عنوان

دهه هشتادیا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 176 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای چی😂؟

ک نخونی 

البته من نمیتونم نظر بدم بستگی ب علاقت داره ب درحال موفق باشی همیشه

مهندس کوچولو سابقم،مهارت خاصی تو وحشی بازی دارم،اسم کاربریمو دوست ندارم 😒یادت نره رویا ها بخشی از تقدیرن
ک نخونی  البته من نمیتونم نظر بدم بستگی ب علاقت داره ب درحال موفق باشی همیشه

متشکر🌹

شاگرد اولم ولی نمیدونم چرا امید ندارم😓

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی
اسمتم خو قشنگه حالا خو ولی دکی جون قشنگتره من عاشق آدمایم ک واسه ارزوهاشون تلاش میکنن اصن احساساتی ...

مرسی عزیییزوم

من خیلی تلاش کردم 

خیلی خوندم الان یکم چشام مطالب دور رو تار میبینه 

خیلی وقتمو صرف درس کردم از دوران مدرسم لذت انچنانی نبردم

یکسالم نامزدم میرفت و میومد میگفتم نه😂

بار اخری گفتم نه اقا اگه خاسی بعد کنکور بیا اگه نه برو بسلامت 

بعدکنکور اومد نامزدی کردیم😂

دیوانگی_هنر_است# 😂🖐🏻♥️

خب دیگه من برم کپه مرگمو بزارم بی خوابی روم اثر گذاشته😑😂

شب همتون بخیرررر😁😁😁❤❤❤❤❤❤❤❤❤

ما حرفامون مخاطب نداره هر کی بر اساس کاری که کرده برداشت میکنه 💯
خب دیگه من برم کپه مرگمو بزارم بی خوابی روم اثر گذاشته😑😂 شب همتون بخیرررر😁😁😁❤❤❤❤❤❤❤❤❤

شب بخیررر

منم برم دیگه

مهندس کوچولو سابقم،مهارت خاصی تو وحشی بازی دارم،اسم کاربریمو دوست ندارم 😒یادت نره رویا ها بخشی از تقدیرن
مرسی عزیییزوم من خیلی تلاش کردم  خیلی خوندم الان یکم چشام مطالب دور رو تار میبینه  خیلی ...

خوب کردی نامزد میکردی درگیر میشدی اصن حال و هوای هدف مدف از ذهنت می‌پرید

مریض شدم میام پیشت😍😂😬عوضش بیا خونتو واست طراحی کنم

عین بچه ها همش تو خیالم😬😒

خوب کردی نامزد میکردی درگیر میشدی اصن حال و هوای هدف مدف از ذهنت می‌پرید مریض شدم میام پیشت😍😂😬عو ...

😂😂

اره واقعا ادم از درس میوفته 

هرچی گفتن تو بله بده ما میریم تا بعد کنکور گفتم نه 

همزمان دوتا اومده بودن میترسیدن ب اون یکی بله بدم😂

خداااانکنه هیچوقت مریض بشی

ایشالا ب ارزوهات برسییی🎉

فک میکردم دهه هشتادیا بچه ان و هنوز دبستانن  تا زمانی که برادرزاده شوهرم گفت مشاورم واسه کنکور ...

منم کلاس نقاشی داشتم 

دهه هشتادیم 😁

همه فکرمیکنن ته تهش دهه هشتادیا۱۰ .۱۲سالشونه 

یاعقلشون خیییلی کمتره😐

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤