2777
2789
عنوان

اونایی که توخونه بندمیندازن بیان خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت توخونه شمع میزنی؟ دردش زیاده؟

اره ی کتری ابجوش میذارم روی بخارش ی کاسه میذارم جوش شمعو میندازم اب میشه انگشت میزنم توش هوفش میکنم میذارم روصورتم بعد دو ثانیه یکم سرد شد میکشم نباید بذاری خیلی سرد شه چون بسختی میکنه ن والا مث ارایشگاه دردشه.....بندانداز برقیم دارم راضیم

صدف بیوتی رو نمیدونم ولی من یه نخ حدور ۴۰ سانتی رو دو سرشو به هم گره میزنم بعد با انگشتای شست و اشاره هر دو دست میگیرم از وسط پیچ میدم حالت & بعد دیگ اصلاح میکنم

خدایا مراقب تو دلیم باش  
صدف بیوتی رو نمیدونم ولی من یه نخ حدور ۴۰ سانتی رو دو سرشو به هم گره میزنم بعد با انگشتای شست و اشار ...

افرین همین روشو میگم ادم نگاه میکنه میگه اسونه ولی نتونستم زیاد انجام بدم

افرین همین روشو میگم ادم نگاه میکنه میگه اسونه ولی نتونستم زیاد انجام بدم

جدی؟؟ صدف بیوتی کی بودم من😅😅ن بابا خیلی راحته یه کم تمرین کن یاد میگیری من ۴ ساله فقط با همین روش بند میندازم .حتی گاهی اوقات بدون آینه میندازم😁ولی فقط واسه خودم میتونم برای دیگران اصلا بلد نیستم

خدایا مراقب تو دلیم باش