2777
2789
عنوان

بچه ای ک دائم گریه میکنه

250 بازدید | 31 پست

سلام دوستان

من یه پسر 6 ماه و نیمه دارم

خیلی به من وابسته س

یعنی اگه بذارمش کنارم و کارمو انجام بدم بازم گریه میکنه و بغل و نگاه منو میخواد

واقعا به هیچکاری نمیرسم

تو این اوضاع هم نمیشه جایی ببرمش ی کم سرگرم بشه

میشه اگه کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انقد با گریه به خواستش رسیده عادت کرده

بذارش یکمم گریه کنه نترس چیزیش نمیشه! خوبم هس واسش

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

باید این عادتو ازش بگیری و این راهی نداره جز رها کردنش...

یعنی بزاری گریه کنه...و بش توجه نکنی

فقط اینکارو وقتی تنهایی انجام بده...چون دیگران بت انگ مادر بد و سنگدل میزنن...

اما این کار به نفع خودشه چون از وابستگی درمیاد...

بازم هیچی...

عزیزم اسباب بازی که براش جدید باشه بریز دورش و کنارش وایسا کارتو انجام بده و بلند بلند صحبت کن

اولش گریه میکنه تحمل کن، تا عادت کنه 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

هر چقدر بزرگتر بشه بهتر میشه

اکثر بچه ها تو این سن همینطورند

چون هم مهر مادری میخوان و نمیتونند راه برن از شما این تقاضا رو دارند

کلی اسباب بازی رنگی و جغجغه بذار  جلوی دستش بازی کنه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

عزیز از اول بغلیش کردی الانم توقعش زیاد شده

البته هنوز دیر نشده میتونی عادت بدش رو تقییر بدی ولی بستگی به خودت داره...

با سندروم دیس گرافی دست و پنجه نرم میکنم سعی میکنم درست بنویسم اگه غلط املایی دیدین ممنون میشم بهم بگین⁦❤️⁩

عزیزم بچه تو اون سن احتیاج داره. تو شکل گیری حس امنیتش و شخصیتش مهمه. 

حتما تا جایی که ممکنه نیازش رو براورده کن. بچه ی من تا یه سنی مدام بغلمون بود. همین باعث شد احساس رها شدگی نداشته باشه و احساس امنیت کنه الان که نزدیک دوسالشه خیلی مستقل شده و راحت مهدکودک و... میره اصلا بهانه نمی گیره برخلاف بچه های همسنش. 

تا یک سالگی زیاد بغل کنید اما بعد از اون کم کم بیشتر بهش فضا بدین دور و اطرافش رو خودش کشف کنه همش نچسبید بهش فقط وقتی خودش درخواست می کنه و احتیاج داره.

الان هم کارای خونه رو حداقلی انجام بده و از همسرت هم بخوا کمک کنه چون این سن برای بچه خیلی حساسه جلوی تلویزیون و... رهاش نکنید..

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

تا اونجایی که میتونی تنهاش نذار وقتی خوابه کاراتو انجام بده. من از یه روانشناس کودک شنیدم که توی این سن دچار بحران وابستگی هستند و بعدش خودشون خوب میشن. نترس وابسته باقی نمیمونه برعکس اگه همش تنهاش بذاری حس نا امنی میکنه