وااای از گریه بچه نگو،دختر من تا دو سالگیش فقط گریه میکرد،بچه بود همش تو بغلم بود زمین میزاشتم گریه میکرد،خونم ب گند کشیده شده بود از بس نمیتونستم کار خونه رو بکنم،خستم کرده بود،الان بچه ای میبینم استرس میگیرم از بس اذیتم کرده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا اونجایی که میتونی تنهاش نذار وقتی خوابه کاراتو انجام بده. من از یه روانشناس کودک شنیدم که توی این ...
حرف شما کاملا درست و علمیه. متاسفانه توی این سایت یه سری باورهای سنتی و غیرعلمی وجود داره که خیلی هم برای بچه ها اسیب رسانه.... به نظرم هر مادر پدری باید به خودش زحمت بده یه کتاب ساده ی روانشناسی کودک بخونه اقلا. نمی دونم چرا اینکار رو نمی کنن....
دوستان اگر اطلاعات در زمینهی مهاجرت و ادامه تحصیل و... میخواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیکهام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.