خانما من دومین باره از همسرم جدا شدم یعنی از یه آدم دوبار جدا شدم خیلی اذیتم کرده خیلی خیلی ولی نمیدونم چرا بعد از جدایی بدی هاش از یادم میره میبینم اون چقد خوشه چقد حالش خوبه داغون میشم . میدونم کارم اشتباهه افکارم فقط خودم و داغون میکنه نمیدونم چیکار کنم حالم خوب بشع
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط گذر زمان حالتو خوب میکنه ...و اینکه خودتو مجبور کنی روزی نیم ساعت پیاده روی بری دور پارکی رو بزن و آهنگ گوش بدی .......و بدونی از این به بعد چکار کنی که موفق باشی اونوقت دیگه برات مهم نیست ...ولی کفش آهنی میخواد چون باید زمان حلش کنه ..
به خودت فکر کن که لیاقتت بیشتر از اون ادمه اینطوری دیگه از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشی
نمیدونم چمه یه بلایی هایی سرم آورده که گفتنی نیست تا بود به پسرم محبت نمیکرد فقط کتک و ناراحتی الان که نیست فقط هفته ای یع بار چند ساعت پسرم و میبره اونم میاد مدام میگه دوست دارم برم پیش بابا . بابا دیگع مهربون شده
نمیدونم چمه یه بلایی هایی سرم آورده که گفتنی نیست تا بود به پسرم محبت نمیکرد فقط کتک و ناراحتی الان ...
نمیدونم این مردا چشونه بعد از طلاق بچه دوست میشن. دختر خاله ی منم جدا شد قبل از طلاق شوهرش فحشای زشت میداد به دختراش حالا که جدا شدن بهشون میگه پرنسسای بابا. دو روز در هفته هم میبرشون خرجشون میکنه.
اگه بچه دارید یه مدت بدید بهش و خودتونو بسازید ..... با اینکه سخته ولی الان بهم ریخته هستید پس فکر کنید هست مهدکودک و تلاش کنید برای خودتان ......من اینکارو کردم شعار نمیدم قرار نیست یه مادر ضعیف بخونید بذاره خودتونو بلند کنید و دنبال کار و درس و حرفه ای باشید فکر کنید بچه هست مهد ......