2777
2789

خانما من دومین باره از همسرم جدا شدم یعنی از یه آدم دوبار جدا شدم خیلی اذیتم کرده خیلی خیلی ولی نمیدونم چرا بعد از جدایی بدی هاش از یادم میره میبینم اون چقد خوشه چقد حالش خوبه داغون میشم . میدونم کارم اشتباهه افکارم فقط خودم و داغون میکنه نمیدونم چیکار کنم حالم خوب بشع 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاوره و روانشناس لازمى 

از عدم عزت نفس رنج ميبرى كه اينقدر پيگير آدمى هستى كه از زير و زبر شخصيتش آگاهى دارى و بازم دنبالشى. تمومش كن بره عزيزم، اميدوارم خدا كمكت كنه

شبى كه ستارگانش را فراموش ميكند..

خب من دوسش نداشتم و این اتفاقا برام پیش نیومد 

ولی پیشنهادم ب شما اینه که بیکار نمونی حتی اگه حوصله نداری سرتو گرم کن کلاس برو باشگاه برو درس بخون 

شد ، شد ... نشد ،بیا بشین برات چایی بریزم 😍☕تیکر برای رسیدن به خواستمه 😍 یه صلوات برام میفرستی ؟ ممنون ❤

فقط گذر زمان حالتو خوب می‌کنه ...و اینکه خودتو مجبور کنی روزی نیم ساعت پیاده روی بری دور پارکی رو بزن و آهنگ گوش بدی .......و بدونی از این به بعد چکار کنی که موفق باشی اونوقت دیگه برات مهم نیست ...ولی کفش آهنی میخواد چون باید زمان حلش کنه ..

به خودت فکر کن که لیاقتت بیشتر از اون ادمه  اینطوری دیگه از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشی

نمیدونم چمه یه بلایی هایی سرم آورده که گفتنی نیست تا بود به پسرم محبت نمیکرد فقط کتک و ناراحتی الان که نیست فقط هفته ای یع بار چند ساعت پسرم و میبره اونم میاد مدام میگه دوست دارم برم پیش بابا . بابا دیگع مهربون شده

مشاوره و روانشناس لازمى  از عدم عزت نفس رنج ميبرى كه اينقدر پيگير آدمى هستى كه از زير و زبر شخ ...

اره دقیقا همینه خیلی از دست خودم خسته شدم دلم میخواد با کسی وارد رابطه سالم بشم از ازدواج کردن هم میترسم 

یعنی الان طلاق گرفتی؟ یا میخوای جدا شی؟ عزیزم هیچ ادمی از یه سوارخ دوبار نیش نمیخوره که ...چرا باز ...

دو بار از یه نفر طلاق گرفتم دقیقا از یه سوراخ دوبار نیش خوردم ولی نمیدونم چه مرگمه

نمیدونم چمه یه بلایی هایی سرم آورده که گفتنی نیست تا بود به پسرم محبت نمیکرد فقط کتک و ناراحتی الان ...

نمیدونم این مردا چشونه بعد از طلاق بچه دوست میشن. دختر خاله ی منم جدا شد قبل از طلاق شوهرش فحشای زشت میداد به دختراش حالا که جدا شدن بهشون میگه پرنسسای بابا. دو روز در هفته هم میبرشون خرجشون میکنه.

خدایا شکرت🙏

اگه بچه دارید یه مدت بدید بهش و خودتونو بسازید ..... با اینکه سخته ولی الان بهم ریخته هستید پس فکر کنید هست مهدکودک و تلاش کنید برای خودتان ......من اینکارو کردم شعار نمی‌دم قرار نیست یه مادر ضعیف بخونید بذاره خودتونو بلند کنید و دنبال کار و درس و حرفه ای باشید فکر کنید بچه هست مهد ......