2777
2789
عنوان

بچه ها کیا دور از خانواده ویه شهر دیگه زندگی میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چون از ۱۸ سالگی تنها زندگی کردم روحیه ام مستقل شده و دلتنگ نمیشم. فقط اون موقع چون مجرد بودم همش ...

الان همش خونه ای؟

من مجرد بودم دانشگاه میرفتم همش با دوستام بیرون بودم شبا هم با دخترخاله ودختردایی ودخترعمم دور هم بودیم ولی الان همش خونم

بزار مهد بره اصلا وقت پیدا نمیکنی الانم میتونی خودت آموزش زبان انگلیسی براش تو خونه شروع کنی 

کرونای لعنتی بره میذارمش مهد.

چجوری آموزش بدم؟

اگه میدونی توروخدا بگو 

الان خواهرم خیلی نزدیک به مامانمه یه روز درمیون  میره اونجا ولی من بدبخت سالی یه بار به زور می ...

من خاهر ندارم یه برادر دارم نزدیک مامانمه کاش حداقل یه خاهر داشتم اون میرف به مامانم سر میزد

کرونای لعنتی بره میذارمش مهد. چجوری آموزش بدم؟ اگه میدونی توروخدا بگو 

اپلیکشن از بازار یا هر جا که‌میتونی دانلود کن کم‌کم‌شروع کن

کلی بازی با زبان انگلیسی هم‌میتونی براش بریزی

از رنگ ها اعداد کم کم شروع کن‌بهشم فشار نیار

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
اسم اپلیکیشن چیه؟ اول باید حروفارو بهش یادم بدم درسته؟

نه نمیخواد حروف یاد بدی کلمه یاد بده نمیخواد که بخونه و بنویسه 

فقط گوشش عادت کنه و تکرار کنه و یاد بگیره

ایشاله بعد کرونا میبریش کلاس

پسر من دیر زبون باز کرد تقریلا حوالی ۳ سالگی واسه همین از امسال انگلیسی براش شروع کردیم البته تو پیش دبستانی هستش

اما دخترم ۱۷ ماهش ماشاللهخیلی خوب کلمات میگه کامل که راه  افتاد  تو فارسی زبان شروع میکنم براش

چند تا اپلیکیشن بزن همشون کامل نیستن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
نه نمیخواد حروف یاد بدی کلمه یاد بده نمیخواد که بخونه و بنویسه  فقط گوشش عادت کنه و تکرار کنه ...

GEM KIDS هم میزنم انگلیسی یاد میده خیلی دوس داره میشینه نگا میکنه ولی کلمه هارو تکرار نمیکنه

GEM KIDS هم میزنم انگلیسی یاد میده خیلی دوس داره میشینه نگا میکنه ولی کلمه هارو تکرار نمیکنه

ماه وهره نداریم ما 

پس چه بهتر تقریبا آشناس دیگه خودت براش کلمات رو تکرار کن تا اونم یاد بگیره و حساس بشه رو کلمات ناخوداگاه اونم میگه

موفق باشی عزیزم ❤