2777
2789
عنوان

خانمای با شم اقتصادی میایین کمک؟

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شرایط شما رو نمیدونم و اینکه اون زمین کجاست. اما ما خواهربرادرا چندسال قبل پولی بهمون رسید و تنها کسی که همون یک ماه بعد سریع خونه خرید من بودم. ما هم کلی قسط و قرض داشتیم و هنوزم داریم. اما خونمون الان 5 برابر شده. بقیه هیچی. یکی ماشین مدل بالا خرید. یکی خورد و بقیه اش رو یک سال بعد یه خونه قولنامه ای خرید. خلاصه که اگه از جاش مطمانی ملک عالیه. 

خوبه البته اگه شوهرت ازت سواستفاده نکنه و مال من مال من بکنه 

نه مال من نمیکنه ولی یک موردی هست که موفع خونه خریدن وام گرفت ضامن شدم دیگه پرداخت نکرد من میپردازم درسته مبلغش ۳۵۰ هزاره ماهی ولی خیلی اعصاب خوردکنی و دعوا و فشار کشیدم 

خدایا شکرت
من شرایط شما رو نمیدونم و اینکه اون زمین کجاست. اما ما خواهربرادرا چندسال قبل پولی بهمون رسید و تنها ...

ولی شریکی خییییییلی مواظب باش. مخصوصا تو ساخت خیلی حرف و نقل توشه. من کسی رو تدیدم بعدا کارشون ختم به خیر بشه.

ولی شریکی خییییییلی مواظب باش. مخصوصا تو ساخت خیلی حرف و نقل توشه. من کسی رو تدیدم بعدا کارشون ختم ب ...

برادر همسرم که مجرده خیلی خوبه هوامونو داره و هردو باهم‌شریکی کار میکنن موردی ندیدم تا حالا ولی ازدواج کنه معلوم نیست چی بشه 

خدایا شکرت
برادر همسرم که مجرده خیلی خوبه هوامونو داره و هردو باهم‌شریکی کار میکنن موردی ندیدم تا حالا ولی ازدو ...

همون دیگه

همه چی رو از اول ثبت کنین.

همه چی

مثلا اگه قراره ساخت بکنین کدوم قسمت به کی برسه یا چطوری درآمدها تقسیم بشه. همه چی مکتوب با انگشت و امضا. تو قرآن هم هست میگه قول و قرارتون رو مکتوب کنید

نصف این خونه بنام منه و نصفش بنام  همسر

به اندازه پول وامت و طلات زميني بخر كه كامل به اسم خودت باشه و به هيچ وجه با فاميل شراكت نكن

اصلا چكاريه سودي كه طلا داره هيچ سرمايه گذاري نداره توي دراز مدت

ديگران راقضاوت نكنيم.