2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن من اینجوری دوست نداشتم. اگ بم حمله نمیکنین یه عروسی جم و جور گرفتم ولی با عکاسی و ارایشگاه و باغ ...

منم همینطور فقط با این فرق که فیلمبردارم مثلا اشنا شوهرم اینا بود ...اصلا گاو ۳ بار برا تائید عکسا رفتیم و تائید نکردم انقدر مبتدی بود ....خدا فیلمو بخیر کنه

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
چقد زیاد 

دیگه اتلیه باغ شام میوه درد مرض... تاپول ضدعفونیو ازم گرفتن...اون هیچ ۷تومن دادم کلا همچیو ضد عفونی کنن

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
عین ی تیکه ماه بود طفلی کم سن و سال همه از پدرش ناراحت بودیم آخه همش ۱۹ سالش بود طوری نمیشد ی سا ...

منم ۱۹سالمه...حالا خوبه خانوادش گذاشتن من خانوادم بدون عروسی عمرا اگ میذاشتن برم

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
خب زود بوده هنوز جا داشتی نامزد بمونی

کلن ادم هولیه همش می خواد همه چیز رو زود به دست بیاره اگه به خواست من نبود همون ۴ ماهم نمی موند

خانمی ۲۶ ساله       عاشق شغلمم   خیلی کمک کردن و تبادل نظر کردن را دوست دارم
خب تالار بسته هست تو کرونا کسب نمیاد منم تو خونه نمیتونم بگیرم

لاقل تو خونه بگیر ...چقد کم توقعی دختر

منم همینطور فقط با این فرق که فیلمبردارم مثلا اشنا شوهرم اینا بود ...اصلا گاو ۳ بار برا تائید عکسا ر ...

عاخ عاخ...

من چون مهمونامون کم بودن و خرج عروسی ب نسبت کمتر شد، گفدم فیلمبردار و ارایشگام باید در حد عالی باشه

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

خب تالار بسته هست تو کرونا کسب نمیاد منم تو خونه نمیتونم بگیرم

من با ۵۰ نفر تو خونه گرفتم ۲۰تا زن ۲۰ تا مرد ۱۰ تا بچه 😶البته مردا تو حیاط بودن

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
حیفت نیومد؟

دیگه خب هردختری ارزوشه :)منم دور اطرافم خیلی میگفتن ک اره تو عرضه عروسی نداری منم از لجم ی عروسی گرفتم ک ک....بسوزه 😑