2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اینستا داری برو پیج mama_jaann

خیییییلی عالیه و کمکت میکنه

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘

اگه تازه غذا خور شده.  چیزی بهش تاحالا ندادی با لعاب برنج شروع کن.

برنج نیم دانه رو اندازه یک قاشق توی قابلمه پر اب بریز بزار خوب پخته و له له بشه به نی نی نازت بده.

بعد دور روز کم کم بهش تکه گوشت مرغ. رون مرغ و حعفری و هویج هم اصافه کن. همشون باید خوب پخته و له شده باشن

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین

من دخترم ماهیچه با هویجو سیبزمینی دوس داشت، اینارو با گوشکوب که میزدم مثل خمیر میشد میخورد کلا سوپ آبکی دوس نداشت

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
شش ماهه...فرنی و حریره بادام بهش دادم اوکی بود...

گوشت مرغ چرخ شده +خرده برنج +یک قاشق قارچ نگینی +یک قاشق جو پرک +جعفری و نمک و فلفل به مقدار لازم +یک گوجه رنده شده

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏
شش ماهه...فرنی و حریره بادام بهش دادم اوکی بود...

باید انواع سوپو درست کنی سلیقشو پیدا کنی، دختر من از سوپ گوجه متنفر بود،  متنوع درست کن، تا چیزی رو که واقعا دوس داره بهش بدی

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی