2777
2789
عنوان

چرا پر توقعن؟ 😐 ناراحت شدن

449 بازدید | 50 پست

سلام یکی از اقوام شوهر دخترش دانشجوعه هم رشته ایم.میگه فردا فلان ساعت امتحان داره منتهی اوپن بوکه و گوشی هم میتونن ببرن.امتحان خارج از کتابه سخته 

مادر دختره زنگ زده به شوهرم میگه به فلانی (من) بگو که فردا ساعت ۱۰:۳۰ دخترم زنگ میزنه تند تند سوالارو میخونه زنت جوابارو بگه 😐 گفتم عذرخواهی کن فردا من با استادم کار عملی داریم تو مطبش نمیتونم تلفنی حرف بزنم. اگه قول بدم ممکنه شرایط طوری باشه نتونم ج بدم بعد دختره معطل میمونه شرمنده میشم

زنه اصرااااار که وا مگه میشه نتونه؟ چیکار میکنه مگههه؟ خب باشه ما خودمون فامیل فلان بهمان داریم زنگ میزنیم به اونا 😐 زنگ زد به مادرشوهرم گلایه کرد. مادر شوهرم زنگ زد بهم گفت ماجرا چیه، براش گفتم. گفت خودم درستش میکنم ولش کن. زنه در عرض ۲۴ ساعت به خواهر شوهرام و شوهراشون و اینا خبر داده گفته حتما بلد نبوده و مارو رد کرده

چقدر مسخرن 😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂خوب کاری کردی رد کردی

یه سریا فکر میکنن خدا بقیه آدمارو آفریده تا کار اینارو راه بندازن

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

چه کار خوبی کردی که قبول نکردی همیشه نه گفتن تبعاتی داره واسه همینم جرات میخاد که نه بگی 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

ملتم دیگه پرروییو رسوندن به تهش 

چقدر پررو اه 

مثل همسایه مایه باریه گهی خوردم بهش حلیم دادم

حالاهرباردرس کنم بفهمه گله میکنه چرابمن ندادی 

واخوب خودرست کن به من چه

میشه بپرسم چرا بعضیاتون بددهن و پرخاشگرید؟چی باعث شده مثل یه خانوم بی فرهنگ حرف بزنید وعصبی بودنتونو به رخ بکشید؟؟؟اینجا مثل قدیم نیست من بعضیارواینجامیبینم بابت بزرگ شدن بچم استرس می گیریم بعضیاتون مادردوستای بچه من درآینده هستید؟؟؟؟چه شود!!!!!

کاملا حق داشتی. اصلا موظف نیستی کارای اونو انجام بدی. روانین ولشون کن

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

خوشم اومد که تونستی نه بگی

بیخیال ببین تا کجاش سوخته که عالم و آدم و پر کرده

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
وا طلب دارن

بخدا اصلا موندم من

چند وقت پیشم یسری سوال فرستادن به شوهرم که به زنت بگو ج بده. منم خونه نبودم بعد که اومدم بعد استراحت و اینا جوابشو فرستادم. پیام داده چرا الان دادی دیر شد. گفتم خب کار داشتم بعدشم اگر عجله داشتین میگفتین به شوهرم تا زودتر بهم میگفت

یعنی واقعا انقدر زشتی تقلب ریخته ؟ تقلب عین دزدیه حق الناسه ... چه راحت از دیگران اینو میخوان

چه پرروئه که زنگ میزنه به همه خبر میده بچش امتحانو بلد نیست و بقیه هم کمکش نمی کنن

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄