2777
2789
عنوان

چرا پر توقعن؟ 😐 ناراحت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 50 پست
بخدا اصلا موندم من چند وقت پیشم یسری سوال فرستادن به شوهرم که به زنت بگو ج بده. منم خونه نبودم بعد ...

نه دیگه پرروشون کردی همونجام بایدچکشی ج میدادی

میشه بپرسم چرا بعضیاتون بددهن و پرخاشگرید؟چی باعث شده مثل یه خانوم بی فرهنگ حرف بزنید وعصبی بودنتونو به رخ بکشید؟؟؟اینجا مثل قدیم نیست من بعضیارواینجامیبینم بابت بزرگ شدن بچم استرس می گیریم بعضیاتون مادردوستای بچه من درآینده هستید؟؟؟؟چه شود!!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشم اومد که تونستی نه بگی بیخیال ببین تا کجاش سوخته که عالم و آدم و پر کرده

بخدا بدون نیت بد گفتم نه

میترسیدم نتونم اون تایم ج بدم دختره منتظر بمونه الکی

خودشپلیده فکر کرده منم مثل خودشم. الان بقیه فکر میکنن واقعا من بلد نیستم. ناراحت شدم

بخدا اصلا موندم من چند وقت پیشم یسری سوال فرستادن به شوهرم که به زنت بگو ج بده. منم خونه نبودم بعد ...

یه پیام میدادی میگفتی چقدر بهت بدهکارم بگو تسویه کنم!

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤

بگو دختر خودت هیچی بلد نیست که بخاطر یه تقلب کل فامیل رو خبردار کرده

دختره خنگ.. خاک تو سرش 

ولش کن برو به کارای خودت برس.

حرصم نخور  

انسان خوبی باش.. ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن

بگو عزیزم من بیکار نیستم که هر زمان خواستین در خدمتتون باشم.. پسر خواهر شوهد منم از این برنامه ها داشت بامن.. که هی زنگ و سوال.. یک بار از ده بار جواب میدادم.. دیگه زنگ نزد

زبان قاصره از این حجم وقاحت

چجوری بچه تربیت میکنن؟

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜
بگو دختر خودت هیچی بلد نیست که بخاطر یه تقلب کل فامیل رو خبردار کرده دختره خنگ.. خاک تو سرش  ...

انقدر ادعا دارن

ولی همیشه بی منت ج دادم. زنه فکر کرده نوکرشم. علنا به شوهرم گفت اوووو مگه چیکار داره یه تلفن نمیتونه ج بده 😐 بیشعور