2777
2789
عنوان

علت درد دور ناف چیه؟؟؟

222 بازدید | 26 پست

دردی ک دارم اونطوری ک تیر بکشه نیست

ولی چند وقته سمت راست نافم درد میکنه.امروزم بالای نافم شروع ب درد کرده

دوروز دیگ میزنه ب پایین و چپ😜

کسی اینطوری بوده؟علتش چیه

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

شاید نافت افتاده

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمی دونم ولی شاید فتق دور ناف 

یعنی چی😱😱😱فتق همون ورمه یا ن؟؟

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
برای امضات  🌹الهم صلی علی محمد وآل محمد🌹

مرسی گلم🌹

سرپا آب نخوردی ؟؟ من گاهی لینجوری میشم حس میکنم آب مونده

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
من اینطوری بودم رفتم سونو گف نافت پاره شده😣😣

واقعا😱اخه ب علت باید پاره بشه؟؟؟منک باردارهم نشدم ک ربطش بدم ب بچه

من اینطوری بودم رفتم سونو گف نافت پاره شده😣😣

بعدش چکار کردی؟؟

یعنی چی😱😱😱فتق همون ورمه یا ن؟؟

اصلا نمی دونم منم شنیدم 

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       
سرپا آب نخوردی ؟؟ من گاهی لینجوری میشم حس میکنم آب مونده

از بچگی تا الان یادمه سرپا اب خوردم😜ولی فک نکنم ربطی ب این درد  داشته باشه

فکرم جاهای دیگ کشیده میشه

میترسم😔😔