2777
2789

سلام دوستان تورو خدا یه راه حل بدین من واقعا دیگه نمیکشم از دست بچه ام بیش از حد بیش فعاله خیلی فضول هرجا میرم ابرومو میبره بچه های مردم اذیت میکنه هشت سالشه کلاس دوم خیلی باهوش وزرنگه  جوری هوشش بالا که مدیر مدرسه ازم خواست اموزشگاه دانشمندان کوچک ثبت نامش کنم 

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم

بهتره ببری دکتر

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی بخاط ابرو ریزی اصلا نمی تونم عروسی شرکت کنم نه مهمونی نه مراسم درکل میگم نه توکرونا توخونه بابرادرش همش درحال دعوا وکتک منم رسما دیونه شدم چندبار دکتر بردمش گفت بیش فعال نیست چون باهوشه کسی دکتر خوب خوب میشناسه تواهواز بهم معرفی کنه

بچست دیگه مخصوصا پسر بچه شیطونه چکار میکنه مگه

هل میده بچه های مردمو مردنو زنده بودنشون براش مهم نیست یه موردش پسر خواهرمو از بلندی سه متری پرت کرد خدا بهش رحم کرد بچه هارو اذیت میکنه

میشه چندنمونه ازکارایی که میکنه رابگی

یعنی توبگو یه لحظه بند نمیاد استراحت کنه کافیه یه بچه پیشش باشه اگه دوساعت پیشش باشه یک ساعت 55دقیقه اش باهاش دعوا داره

خب ازتون حساب نمی‌بره یعنی دکتربردی میگه بیش فعاله یا فقط خودت میگی

والا چندتا دکتر بردم یکیشون میگه بیش فعاله یکیشون میگه نه

خب ازتون حساب نمی‌بره یعنی دکتربردی میگه بیش فعاله یا فقط خودت میگی

اینو اره راست میگی ولی اینو بگم تومدرسه ارومترین دانش اموز شناخته شده