2777
2789
عنوان

عاشق شخصیت تو خوابم شدم

363 بازدید | 26 پست

صبح یه خواب دیدم ک تو خواب مجرد بودم بایکی قرار بود ازدواج کنم خیلی همو میخاستیم‌پسره انقد پسر خوبی بود همش قربون صدقم میرفت و میگفت فقط تورو میخام و خیلی خوشگل و خوش قد و بالا بود ولی مادرش فوق العاده بدجنس بود مثلا دفعه اول ک رفتم پیشش باهم حرف بزنیم حواسم نبود پاشو لگد کردم پاشو اورد بوس کنم منم بخاطر اینک راضی بششن با پسرشون ازدواج کنم بوس کردم خوششون اومد ازم الان اون پسره همش تو ذهنمه یجوری شدم انگار دوسداشتم واقعیت داشت دلم براش تنگ شد انگار یجور انگار از قبل میشناختمش 

قبلا منم اینجوری شدم

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

لعنتی اند این خیابان ها ؛ وقتی که غروب زمستان باشد ، از خانه بیرون بزنی و زمان ؛ رأسِ دلتنگی ات بایستد ، دست توی جیبت ببری ، آسمان و ابرها و حال و هوای عاشقانه ی خیابان را ببینی و آه بکشی که چرا آنی که باید ، نیست ؟!

چرا نیست همان کسی که دوست داشتی با او تمام این مسیرِ جانانه را قدم بزنی ، دستانش را بگیری ، با او بخندی و از حالِ خوبِ گنجشک ها و پرستوهای جا مانده از کوچ بگویی ؟ چرا نیست همانی که لابه لای حرف زدن ، عاشقانه نگاهت کند و کنارش احساس امنیت کنی ؟

چه اندازه فقیرند این خیابان ها ، این شهر و این زمستان ، وقتی دلت هوای کسی را کرده ،

کسی که باید باشد ، اما نیست !

چه اندازه فقیر است این زمستان ، بدونِ تو ...

کاش بودی ؛

نگرانم اشتیاقی برای زمستان های بعدی نداشته باشم !

برای باد و باران و برگ های خشک و نارنجی ،

برای اسفند...

تو نیستی و من نگرانم برای زمستان های بعد از تو ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم این حسارو دارم بعد از خواب

واقعا عتیقه اش این بود که از پسرعمم که متنفرم ازش خوشم اومده بود😐😐😐😐تو افق محو شم

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون

اینجوری که شما گفتی فک کنم منم عاشقش شدم ؛ اصلا همه شدیم😅😂

برای جلوگیری از ناراحتی و بحث بیجا: حق با شماست دوست عزیز:)ایراد نداره گاهی وقتا تنها کاری که میکنی زنده موندن باشه.
واقعا؟ بعد یادت رفت؟ 

نه

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   
پس من چرا تو خواب هام یه قاتل دنبالمه؟:]

اولین بارمه این مدلی خواب دیدم شوهرم صب داشت میرفت یکاری کرده بود یچیزی ازم پنهون کرده بود ینی پنهون ک ن فک میکرد مهم نباشه بگه منم ناراحت شدم گفتم منو ادم حساب نمیکنی مشورت کنی بعد هی معذرت خواهر میکرد بوسم میکرد فک کنم بخاطر اون این خوابو دیدم