2777
2789
عنوان

سقط جنین

491 بازدید | 53 پست

یکی از دوستام حامله اس ب من پیام داده چیکار کنم دوتا بچه کوچک داره شوهرم اصلا خوب نیست و بی نهایت خسیس و بددهنه و خیلی وضع مالیشون بده قرص جلو گیری می‌خورده کاندوم هم گفت استفاده کردم اما الان حامله اس من می‌دونم کجا قرص داره خیلی گریه زاری می‌کنه بهش بگم یا نه منم تو گناهش شریک میشم 

گناه داره اون بچه رو خدا بهشون داده

خدایاازت تمنا دارم ب خواهر منم نینی بدی خیلی چشم براهه سخته تو ازخواهرت کوچکتری و بچه دومتو داری اونوقت خواهرت هرماه ازین ک باز مامان نشده بغض میکنه.اون لحظه ای که خواهرم بچه مو بغل میکنه وبوسش میکنه اون لحظه ای که خواهرم شبا پا ب پام بیداره بچه مو نگه داره ومن میگم خدا بخودت بده انشاالله دلم میخواد نباشم اون لحظه رو نشده ی شب بدون گریه ب بچه م شیربدم نشده بدون بغض ب یچه م نگاه کنم خدایا ب خواهرمن وهمه منتظرا نینی بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی که میتونست آیودی بذاره نذاشت

وقتی میتونست آمپول بزنه نزد 

وقتی میتونست قرص بخوره نخورد 

فکر بچه نبود 

الان بعد این همه کاری که نکرده و دو تا بچه یادش افتاده شوهرش خسیس و بد دهنه؟! 

منطقشو درک نمیکنم

تو ایران فکر میکنن بچه زیر سه ماه چون روح نداره دیگه آدم نیست، درحالی که اونم عمدی باشه دیه داره و گناهه

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
وقتی که میتونست آیودی بذاره نذاشت وقتی میتونست آمپول بزنه نزد  وقتی میتونست قرص بخوره نخورد&n ...

نه گفت ال دی خوردم کاندوم هم بوده حتی بعدش اورژانسی هم بوده خورده میگه نمیدونم چجوری شده 

نه گفت ال دی خوردم کاندوم هم بوده حتی بعدش اورژانسی هم بوده خورده میگه نمیدونم چجوری شده 

به هر حال توی سقط اون شریک نشو، چیزی بهت نمیرسه 

فقط اون دنیا یه بچه وایمیسه باید جوابشو بدی 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

الکی میگه.مااکثر متاهلیم.این چیزارو تجربه کردیم.ایشون رابطه پرخطر داشتن یعنی بدون وسایل پیشگیری.پس بگو گناه نکنه سقطش بکنه.

بره پزشک  کسی نمیدونه سقط برای هر آدم گناه داره یا ثواب ولی حداقل توصیه پزشک باعث میشه خودشو ...

رفته دکتر گفته سقط انجام نمیذم قرص هم نمیدم الان ب من میگه چیکار کنم و گریه زاری می‌کنه توی شهر ما زیاد رفت آمد نداره جایی رو بلد نیست