2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 53 پست

چند وقت دیگه یه چیزی میشه یه مناسبتی یهو دلش هوس میکنه اصلا وجدان درد میگیره تف و لعنتش میاد برای شما، اگر شوهرش بفهمه شک نکن اسم شما میاد وسط دعوا، شر میشه برای شما، جدای از شریک قتل شدن برای زندگی خودت هم بدهست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

الکی میگه.مااکثر متاهلیم.این چیزارو تجربه کردیم.ایشون رابطه پرخطر داشتن یعنی بدون وسایل پیشگیری.پس ب ...

نه واقعا رعایت می‌کنه چون اصلا بچه نمیخاست فوبیای حاملگی داشت واسه بچه قبلیشم همینجوری شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفته دکتر گفته سقط انجام نمیذم قرص هم نمیدم الان ب من میگه چیکار کنم و گریه زاری می‌کنه توی شهر ما ز ...

نمیدونم چی بگم 

اگه بلایی سرش بیاد شما رو مقصر میدونه 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

يه سوال واسم پيش امده ،،،چه جورى ميشه كه يه خانم با يه شوهرى كه خوشش نمياد و بددهنه و هزار اشكا ...

خب بعضی وقت ها زنا پا رو احساس میزارن ب خاطر بچه یکی یکی ب خاطر خانواده 

اره من حامله ام چون گریه زاری کرد دلم سوخت ،😓😓😓😓

نه اصلا دلت نسوزه دلت واسه خودت بسوزه منم یکی از دوستام گف بلد نیستی چطوری بچه سقط میشه من اون موقع باردار بودم گفتم بلدم بگم چطور حامله بشی و سقط اصلا ...

تو خدا به خاطر نی نیت جیزی بگردن نگیری 

خدایا خودت بهترین ها رو واسم رقم بزن،🥰.
نه اصلا دلت نسوزه دلت واسه خودت بسوزه منم یکی از دوستام گف بلد نیستی چطوری بچه سقط میشه من اون موقع ...

اره بهش نمیگم .حتی از حامله کی قبلیم ک شیاف دکتر داده بود هنوز دارم میخاستم بهش بدم دست دلم نرفت 😓😓گفتم عشق حال اونا کردن گناه گردن من 

وقتی که میتونست آیودی بذاره نذاشت وقتی میتونست آمپول بزنه نزد  وقتی میتونست قرص بخوره نخورد&n ...

من آی یو دی دارم بچم یک سالشه باردار شدم من چی بگم دارم داغون میشم دیگه به بچم نمیتونم شیر بدم   

من آی یو دی دارم بچم یک سالشه باردار شدم من چی بگم دارم داغون میشم دیگه به بچم نمیتونم شیر بدم &nbs ...

انشالله خیره نمیدونم شاید اینجور بچه ها واقعا قسمتشون ب دنیا اومدنه

بره پزشک  کسی نمیدونه سقط برای هر آدم گناه داره یا ثواب ولی حداقل توصیه پزشک باعث میشه خودشو ...

سلام عزیزم سقط در هر حالتی گناه داره ،استثنا هم نداره🙂

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
سلام عزیزم سقط در هر حالتی گناه داره ،استثنا هم نداره🙂

سلام

بارادری اگر موجب خطر مرگ برای مادر بشه یا بچه بیمار در عذاب باشه مورد تایید علما هست

زمان سقط هم مهمه

خودم شنیدم مرجعم گفتند خطوط گناه این کار رو مشخص نکردن تا باعث نشه مردم سقط کنن 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

آخه چه جورى ميشه ؟؟؟شوهرش اينهمه بده و بد دهن ،،بعد ميره تو بغلش ميخوابه و ....يه جاى داستانش موجل د ...

چیش مشکل داره عزیزم

چیزی که شنیدم و هیچوقت هم فراموش نمیکنم این که همه ی مردها حتی بی درک ترینشون هم تو رختخواب مهربونن