2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با یه غریبه  ازدواج میکنی که اتفاقی باهم اشنا میشید قد بلندی داره خیلی جذابه شیک پوشه متولد تابستونه  باهم دیگه یه کاری رو شروع میکنید که خیلی پر سود میشه واستون زمان ازدواج هم بعد از فارغ التحصیلی هست 

با یه غریبه  ازدواج میکنی که اتفاقی باهم اشنا میشید قد بلندی داره خیلی جذابه شیک پوشه متولد تاب ...

میشه واضح تر بگی ؟زمان ازداجم و نحوه اشنایی رو نفهمیدم و کجا ؟سنش شغلش رشتش؟فال میگیری یا حس؟

با یه غریبه  ازدواج میکنی که اتفاقی باهم اشنا میشید قد بلندی داره خیلی جذابه شیک پوشه متولد تاب ...

منم بگید. زمان ازدواجم؟ خصوصیات ظاهری و باطنیش رو؟ شنتی یا غیر سنتی؟ شغلش چی هست؟ زندگی با عشق و محبتی میشه؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
نمیتونم بگم از کجا میگم ولی بالاتر از حس ششم دارم فالگیر هم نیستم

بی زحمت برا من هم بگید. خیلی برام مهمه.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
نمیتونم بگم از کجا میگم ولی بالاتر از حس ششم دارم فالگیر هم نیستم

پس تروخدااا کامل بگو کی و کجا اشنا میشم ؟کی ازدواج میکنیم؟دست میشیم یا سنتی؟زندگی عاشقانه خواهم داشت؟

پس تروخدااا کامل بگو کی و کجا اشنا میشم ؟کی ازدواج میکنیم؟دست میشیم یا سنتی؟زندگی عاشقانه خواهم داشت ...

زندگیت خوب میشه اروم و بی دق دقه گفتم که به طور اتفاقی بام اشنا میشین رابطه ادامه میدین بعد از اتمام دانشگاه ازدواج میکنی 

منم بگید. زمان ازدواجم؟ خصوصیات ظاهری و باطنیش رو؟ شنتی یا غیر سنتی؟ شغلش چی هست؟ زندگی با عشق و محب ...

یه اقایی هست که شمارو دوست داره و از نظر ایشون شما دختر خوب ونجیب هستین این اقا قدم خیری واسه شما بر میداره و شمارا به شخصی معرفی میکنه واسه امر خیر ۶ وعده دیگه ازدواج داری