2777
2789

اخه چرا 

چرا انقد بی عدالتی ؟؟؟؟؟

چرا انقد بی ادبی و بی تربیتی به ما میشه ما چشم میبندیم 

ولی وقتی یکی توهین میکنه جوابشو میدیم عین بچه ها گزارش میزنن اخه یعنی چی 

من اخر تمام متن های تاپیکم نوشتم توهین نکنید با احترام حرف بزنید خب چرا وقتی میاین توهین میکنید که منم جوابتونو بدم 

چرا ؟؟؟؟

چرا حرمت خودتونو نگه نمیدارید 

اونایی هم که میان فقط کلمه منو ریپلای میکنن برا نی نی یار چرا قبلشو نمیزنن چرا بی احترامیای بقیه رو نمیزنن 

تاپیک های ما خار داره ؟؟؟

چه خبره انقد بی احترامی و بی حرمتی ؟؟؟

این سایت پر شده از توهین توهین توهین 

به نظرات بقیه احترام نمیزارن خب موضوع رو دوست ندارین تشریف نیارید چرا میاید اعصاب بقیه رو هم میریزید بهم که یه فحشی بهتون بدن ؟؟؟

خودتونو اصلاح کنید من تا حالا به کسی توهین نکردم احترام همه ی سایت رو داشتم ولی وقتی بهم توهین میکنن ساکت بشینم ؟؟؟شما ساکت میشینید ؟؟؟؟؟اونم وقتی هی ادامه میده هی ادامه میده  بسه بابا بزرگ شیم یکم صبور تر شیم 

نی نی یار الان اگه فکر میکنی حرف من ناحقه کاربریمو کلا پاک کن .

@نی_نی_یار_شب  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا از بیخ تمام تاپیکا و همه چیم پاک بشه نمیخوام تو این بی حرمتی بازار چیزی ازم بمونه

امکان حذف همه تاپیک و پستهاتون نیست فقط میتونم کاربری حذف کنم 

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar