2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام😍😍😍😍

خوشگله🤩😍😍😘

ـ برای خودت گـــ⚘ـل بخر ، شام خودتو مهمون کن ، عودی روشــــ⚡ــن  کن برا خودت ، آرایـــ👑ــش کن ، بـــــخــ🤣ــنــــد،بـــرقـ🥳ـص  و تو آینه به خـــ🙃ـودت چــــشــ😉ــمـــک بزن ، فراموش نکن هیچ کس،  به اندازه خودت تورو دوســـ❤ـــت نداره ،گاهی برای خودت پـــزشـــ👩‍⚕️ــک  باش ، کمی قــــ💊ـرص خــــنــ😅ـــده تــــجــ✏ـویــــز   کن ، هر شـ6ــش ساعت یک بار ، حتما که نباید مدرک و مطب داشته باشی ،  خودت نــســ📝ــخــه ای بنویس با خــ✍ــطـ  خــ😍ــوش  روحت را درمــ🩺ـان کن و بـــــخــ😂ــنـــــد بی بـــ🙃ــهــانــه ♡•ツѕ.ᶠ

بچه ها  هر روز تغییر می کنن   و هر چی هم بزرگتر میشن چهره شون بیشتر شکل میگیره و زیبایی شون  برجسته تر میشه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....