2777
2789
عنوان

پنج شنبه میرم واسه IUI...

587 بازدید | 41 پست

التماس دعا 💚

4 ساله همه شرایطم اوکی بوده ولی خدا نخواسته... 

دعا کنید دیگه این ماه خدا بهم نی نی بده

اولین باره میرم واسه IUI... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400

انشاءالله ک خدا خیلی زود وراحت حاجتتو بده عزیزم😍😍

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
انشاءالله ک خدا خیلی زود وراحت حاجتتو بده عزیزم😍😍

ان شاءالله 

ممنون عزیزم ❤️

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شالله دامنت سبز بشه 

ان شاءالله 

ممنون عزیزم ❤️

کاش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد... 💖

سلام عزیزم منم ذخیرم ۱/۹هست ۲۹سالمه  نظر دکترا در مورد ذخیره شما چیه

عزیزم دکتر به من گفت دو دوره دارو (لتروزول)  بهت میدم

اگه نشد دوبار iui میشی

و باز اگه نشد میریم واسه ivf

دیگه گفت اگر که خیلی عجله داری، سریع میریم سراغ ivf

منم که دیگه از انتظار خسته.... ماه پیش که بهم دارو داد باردار نشدم، این ماه گفتم میخام iui کنم. هفته پیش iui کردم

حالا ببینم خدا چی میخاد... 

شما چرا باردار نمیشی؟ 

عزیزم دکتر به من گفت دو دوره دارو (لتروزول)  بهت میدم اگه نشد دوبار iui میشی و باز اگه نشد می ...

مشکل شما فقط ذخیره کم هست ؟یعنی بخاطر ذخیره کم پیشنهاد میکرو داد؟من فکر میکردم این ذخیره خوبه 

من مشکل از همسرم بود دوسال اقدامم ۲۹سالمه 

قرار بود میکرو کنم اما عجله نداشتم اما الان متوجه شدم ذخیرم ۱/۹۴هست خیلی نگران شدم 

ایشالا که مامان شدی رفته بی خبر نذار منو

مشکل شما فقط ذخیره کم هست ؟یعنی بخاطر ذخیره کم پیشنهاد میکرو داد؟من فکر میکردم این ذخیره خوبه  ...

بله فقط به خاطر زمان کمی که دارم... 

دیگه هیچ مشکلی نداریم خدا رو شکر

یه دکتر دیگه 9 ماه پیش بهم گفت برو واسه ivf. گفتم بهم فرصت بده. گفت 6 ماه... 

اما نشد که بشه... 

ان شاءالله از دعای خیر شما❤️

ان شاءالله که شما هم به زودی نی نی میاد تو دلت😘😘😘

ترسوندی منو ...من فکر میکردم ذخیرم خوبه 🙄

نترس عزیزم

اما دیگه روند درمان رو جدی تر پیگیری کن که ان شاءالله خودت باردار بشی... 

من همش فکر میکنم میگم وااای چقدر سخته آدم بخواد تخمک اهدایی بگیره😫😫😫