2777
2789
عنوان

میکروبلیدینگ ابرو

695 بازدید | 38 پست

بچها به نظرتون ابرو چقدر تاثیر داره روی زیبایی صورت؟من میخوام ابروهامو بلید کنم اما میترسم سنمو بالاتر نشون بده!!!!!نظرتون چیه؟

ابروهای من پهن اما به شدت کم پشته!

عکس رو در این لینک ببینید، اگه بخوام انجام بدم میرم پیش ارزو مددی.

https://www.instagram.com/p/CJixZ5_lVsB/?igshid=7hqqv63jrl45

آفاق را گردیده ام؛ مهر ِ بتان ورزیده ام؛ بسیار خوبان دیده ام، اما تو چیزِ دیگری...💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه خوبه منم برن

ارزو که کارش عالیه،من منتظرم ببینم اگه سن رو بیشتر نشون نمیده برم

آفاق را گردیده ام؛ مهر ِ بتان ورزیده ام؛ بسیار خوبان دیده ام، اما تو چیزِ دیگری...💜

منم دوس دارم انجام بدم ولی شک دارم 🥴ک خوب میشه یا ن

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻
وا سنتو بیشتر کنه یا کمتر!!! معمولا سن رو کمتر میکنه نه بیشتر من انجام دادم خیلی راضیم

واقعا؟اخه خیلیا بمن میگن سنت رو بالا میبره

من انجام دا‌دم  راضی هستم

عزیزم تا چند روز زخم بود؟

ماندگاریش چقد هست؟

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻
منم دوس دارم انجام بدم ولی شک دارم 🥴ک خوب میشه یا ن

اگه جای خوب بری قطعا خوب میشه

اگه جای خوب بری قطعا خوب میشه

درسته 

شما تهرانی؟

من اهوازم نمیدونم کجا واقعا خوب انجام میدن 

جایی ک میخوای بری چقد هزینه میگیرن؟

درسته  شما تهرانی؟ من اهوازم نمیدونم کجا واقعا خوب انجام میدن  جایی ک میخوای بری چقد هز ...

اره عزیزم تهرانم،یک میلیون و سیصد برای بار اول ترمیم هم ۸۰۰ فکررر کنم