2777
2789

راستش  من جای شما باشم  فرش رو نتی نمی خرم  . فرش رو  باید از نزدیک دید و  دست زد  و  نوع بافت ش  رو  سنجید و بعد خرید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تلوزیون تبلیغ میکرد اونا?

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

باشه حتما میرم 

الان که کروناست  و من نمی دونم  هنوزم نمایشگاه های فرش ( دستبافت ) برگزار میشه  یا نه  ؟  اما  غالبا نمایشگاه های فرش  هم قیمت شون مناسبِ و هم فروش اقساطی بی بهره دارن و هم با خریدار مدارا میکنن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
الان که کروناست  و من نمی دونم  هنوزم نمایشگاه های فرش ( دستبافت ) برگزار میشه   ...

دستبافت که نمی تونم بخرم نقد ماشینی 

اونم فعلا یه شیش متری انشالله 

بعدم ضامن ندارم 

من کرم دوست دارم  مد رو نمی دونم

واااای اصلا نخر    پشیمون میشی

درسته تو مغازه آدم و جذب میکنه   ولی نخر گلم

فرش من گلبهی هست    انقدر بده 

فقط موقعی ک از قالیشویی میاد تمیزه

لامصب و آدم راه میره  کدر میشه

دستبافت که نمی تونم بخرم نقد ماشینی  اونم فعلا یه شیش متری انشالله  بعدم ضامن ندارم  ...

ان شاءالله  بتونید یه انتخاب عالی داشته باشید 

پیشاپیش مبارک باشه☺️🌹