2777
2789

بچه ها من تو ماه پیش ۲۱روز پریود بودم ۲هفته خونریزی ۱هفته لکه بینی

کسی اینجوری بوده؟

بنظرتون ماله چیه؟

خدایا شکرت بابت این همه نعمت های خوب و زیبات❤😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شبت بخیر ، بله من توی یک ماه ۳ بار پریود شدم آزمایش دادم متوجه شدم تیروئید کم کار دارم و یکی از نشانه های این که تو ماه ۳ بار پریود بشی تیروئید هست شمام یه آزمایش بده انشالله چیزی نیست

سلام عزیزم شبت بخیر ، بله من توی یک ماه ۳ بار پریود شدم آزمایش دادم متوجه شدم تیروئید کم کار دارم و ...

سلا وقت بخیر

من تیروئید پر کار دارم 

اها دقیقا عین من  ماله چی بود؟؟

من کلا یه مشکل خیلی بد بود دکترا متوجه نمیشدن من مشکل بیماری که داشتم بعد که درمان شدم اونم خب شد وگرنه دارو خیلی مصرف کردم برا این فایده نداش

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
من کلا یه مشکل خیلی بد بود دکترا متوجه نمیشدن من مشکل بیماری که داشتم بعد که درمان شدم اونم خب شد وگ ...

اگه مقدوره میشه بگین چه مشکلی؟

عزیزم کمرت شل شده..صب ناشتا زرده تخم مرغ محلی بنداز تو شیر گرم هم بزن ی ذره دارچینش بزن و عسل بخور ت ...

نمیتونم بخورم😭😭😭