2777
2789
عنوان

کسی بوده که تو ۱ ماه ۳بار پریود بشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم اینجوری میشم خیلی😣😣😣😣الان تحت درمانم یه عالمه قرص میخورم.دعا کنین خوب بشم

شما مشکلت از چیه ؟؟؟

ایشالا زودتر خوب شین🤲

خدایا شکرت بابت این همه نعمت های خوب و زیبات❤😘
من یبار اونطور شدم مادربزرگم گفت رحمت بچه میخواد😐

البته اونموقع چندماه با شوهرم قهربودم خونه مامان بودم و رابطه نداشتیم

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵
کاشکی اونجوری باشه🤭

اول سن و تاهل را نگفتید  چون خیلی فرق داره دوم اینکه حتما به پزشک زنان و زایمان رجوع کنید تا ازمایشات هورمونی کامل بدهند  و چک شوید چون افزایش یک هورمون در بدن هست باعث به هم خوردن سیکل پریودی میشود که علل مختلفی دارد و حتما توسط متخصص باید پیگیری شود غیر از کم خونی عوارض زیادی در پی دارد و اصلا یک در صدهم فکر نکن با خوردن تخم مرغ یا هر چیز دیگری بخواهی مداوا شود و خودت را رها کنی

اول سن و تاهل را نگفتید  چون خیلی فرق داره دوم اینکه حتما به پزشک زنان و زایمان رجوع کنید تا از ...

خیلی ممنونم 

ورزش هم خیلی عالیه دکترم به من گفت نمیتونم بگم خوب میشی شاید همیشه باهات باشه تیروئید ولی خدارو شکر ...

منم قبل از کرونا ورزش میکردم خوب بودم  ولی الان نمیتونم برم 

چرا نمیری عزیزم کسی نباشه خلوت باشه پیاده روی تو فضای باز

خب باشگاه ممکنه الوده باشه 

برای پیاده روی هم کسی نیست تا باهاش برم