2777
2789

پسرم پنج سالشه امروز بردم چشم پزشک گفتن چشماش یکم ضعیفه بابد برای درس و مطالعه عینک بزنه.خیلی خودمو باختم دارم دق میکنم😔😔😭😭میشه ارومم کنید

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

اشکال نداره چیزی نیست که فقط وقتی که میخواد درس بخونه یا تلوزیون بزنه

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه چیه ؟؟خوب باشه عینک بزنه بعدا لیزر میکنه

میدونم😔نمیدونم چرا اینجوریم حالم بده 

احساس میکنم یه اتفاق بد برای پسرم افتاده یجورایی ناقص شده😢😭

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
من پسرم تنبلی و انحراف چشم داره به بدبختی عینک میزنه و چشمش و میبندم. 

چجوری میتونی خودتو کنترل کنی؟همش دارم گریه میکنم.😭😭تا کی باید بزنن؟تا بزرگ شن عمل کنن؟😢نکنه تو مدرسه مسخرش کنن😭😭

اتفاقا من خوشم مياد  بامزززن😍خصوصا با قاباي رنگي

منم خوشم میاد اما نه طوری که بدون اون نتونه دور رو خوب ببینه😢

منم خوشم میاد اما نه طوری که بدون اون نتونه دور رو خوب ببینه😢

چه كاري از دستت برمياد جز اينكه زمينه رواني دوستي مثل عينك رو براي پسرت فراهم كني؟

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
چه كاري از دستت برمياد جز اينكه زمينه رواني دوستي مثل عينك رو براي پسرت فراهم كني؟

یعنی چکار کنم؟

چیزی نیست...اگر خودش بی قراری نمیکنه...خب خیالتون راحت باشه...من خودم از ۳سالگی عینک میزنم، الان جوری بهش عادت کردم که حتی گاهی موقع خواب یادم میره از چشام برش دارم، بقیه برش میدارن از چشام...

چون بچتون کوچیکه در قالب یه هدیه عینکش رو بهش بدید و اگر اوایل عینکش رو نمیزد یا مدام درمیورد زیاد بهش سخت نگیرید تا کم کم عادت کنه

من خودم فرشته مهربون اولین بار اولین عینکمو توی مهدکودک بهم داد😍😂(بعدا فهمیدم فرشته مهربون بابام بود😐💔😂)

البته بگم بچگی از عینک متنفر بودم ولی بعد دیگه یه عشقی بینمون شکل گرفت...🚶‍♀️

اصلا هم نگید ناقص و فلان...عینک زدن اونقدرررر چیزه عادی ای هست که نه کسی اون رو نقص میدونه نه مسخره میکنه

نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍

پسر منم میزنه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...