2777
2789
عنوان

مامانایی که دو تا دختر دارن یه لحظه بیاید خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 2096 بازدید | 155 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم اینجوری نگو اینا همش احتماله..خواست خدا همین بوده؛ شک نکن

نمی دونم چی بگم والا

شایدم همینطوره

ولی همش میگم کاش حداقل توی تخمک گذاری اقدام میکردم و یه تلاشی کرده بودم

نمی دونم چرا فکر نمیکردم بگیره

یعنی حتی اگه آی یو آی میکردم؟

Iuiخطا داره گلم ولیivfصد در صده. خدا رو شاکر باش دوتا دخترم بخدا قشنگی های خودشو داره.من ivfکردم تا اصلا بچه دار بشم بدون مشکلی نمیشدم بعد اونجا بهم گفتن تعیین جنسیت نمیکنی؟ گفتم نه و نکردم ولی هرکی و دیدم ivfکنه تعیین جنسیت میکرد باور کن اونروز فقط من نکردم.بااینکه میدونستم برا خانواده همسرم و یه سری شرایط که هست پسر شاید بهتر باشه ولی من وهمسرم برامون فرق نداشت و الانم یه دختر تو راه دارم که برام کلی دلخوشی آورده .کاری به حرف بقیه نداشته باش مهم تربیت بچه هاس نه جنسیتشون عزیزم.یکم بگذره خوشحالم میشی

Iuiخطا داره گلم ولیivfصد در صده. خدا رو شاکر باش دوتا دخترم بخدا قشنگی های خودشو داره.من ivfکردم تا ...

سر دختر اولم خیلی خوشحال بودم

ولی سر این نمی دونم چرا خوشحال نیستم😔

مراحل آی وی اف سخت بود؟

سر دختر اولم خیلی خوشحال بودم ولی سر این نمی دونم چرا خوشحال نیستم😔 مراحل آی وی اف سخت بود؟

بله سخته ولی برا کسانی که بچه دار نمیشن سختتره چون نمیدونی اینهمه آمپول و هورمون که میزنی هزینه میکنی آیا جواب میگیری یا نه .حالا شما اگه دیدی بعدها خیلی دلت پسر میخواد و مشکلی تو تامین کردنشون نداری بروivfکن ۳تابچه هم زیاد نیست اگه مشکل مادی نباشه .ولی یه جور رفتار نکن خواهشا که دخترتون بگه مگه ما چطوریم که مامان خوشحال نیست از دختر. مگه الان خودتون چتونه یا دختر بزرگت میدونی عزت نفس و حفظ کن  حالا درآنده هرچی خیروصلاحتونه پیش بیاد انشاالله

چقدر مثبت هستید شما❤️ بخدا اینقدر این چند روز گریه کردم اصلا حالم خوب نیست اصلا قبل بارداری فکر نم ...

منم دوتا دختر دارم دختر بزرگم نامزد داره کوچیکم 15سالشه دامادم دوست دارم مثل پسر نداشته ام بیخیال بابا حالت پسر مگه چیه. تو زندگی چالش‌های مهمتری هست اصلا به این فکر نمی‌کنم البته شوهرم پسر دوسته اصلا دختر فرزند حساب نمیکنه😭

جهان هر کس به اندازه افکار اوست
دقیقا منم حس میکنم حرف مردم خیلی داغونم میکنه  خدا کنه یه روزی همین طور بشه و به آرا ...

منم اطرافیان بهم میگن انشالله پسر دار بشی لبخند میزنم هیچی نمیگم به یه ورم نیست

جهان هر کس به اندازه افکار اوست
منم اطرافیان بهم میگن انشالله پسر دار بشی لبخند میزنم هیچی نمیگم به یه ورم نیست

دیگه ماشالا دخترتون ازدواج کرده

هنوزم دعا میکنن که پسردار بشید؟!! اینا دیگه کین؟!

دخترهاتون چند سال اختلاف سنی دارن باذهم؟

سلام مادران بارداروبچه دار با نصب این اپیکیشن کمک میکنددوره بارداری وتربیت کودکان تاشش سالگی  هرمطلبی خواستید بخونید( مثل لالایی کودکانه)تغذیه(مادر باردارو تغذیه کودک) بازی (بازی کودکانه واسباب بازی هایه مناسب هرسن )وآلبوم رشد براثبت کامل رشد کودک ابزارهایه دیگر به مادران در دوره بارداری وتربیت کودک کمک میکند

خواستید ازلینک زیر دانلودکنید

میتونید کپی کنیدبعد نصبش کنید

https://gahvare.net/i/5f0ff8a5bd03b