2777
2789
عنوان

مامانایی که دو تا دختر دارن یه لحظه بیاید خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 2096 بازدید | 155 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نگذره ازشون که زن باردار رو به این حال میندازن منم خییلی حساس شدم کسی کوچکترین چیزی بهم میگه ان ...

در اصل فرزندان یک جنس باشن در آینده به نفع هر دوشون هست ،در هر حال خواخر و برادر تا یک مسیر از زندگی با هم راهن و بعد خواهی نخواهی فاصله بینشون میوفته ولی دو تا خواهر نزدیکیشون بههم بیشتر خیال پدر و مادر راحت تره،دیروز ویدیویی از خانم ایران درودی نقاش دیدم،برو ببین در لحظه لحظه زندگیش چه عشقی با خواهرش میکرده واقعا غبطه خوردم،خدا رو شکر  کن

بچه ها شماتت نکنین واقعا توی بعضی خانواده ها دختر زیادداشتن سخته من الان یه دختر دارم میگم خدایا اینس که توی شکممه پسر باشه

یک خیلی به زنی که دختر بارداره اذیت میکنن

دو دختر توی خانوادشون هیچ ازادی نداره 

ومن دوست ندارم دخترم به سختی زندکی کنه

برام دعا کنین بچم پسر باشه که پشتوانه خواهر بشه کسی جرات نکنه به خواهر بگه بالا چشت ابرو

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺
اینجا ایرانه تامجردی باترحم میگن چراشوهرنکردی بعدباترحم میگن چرابچه دارنمیشی ۲تاپسرمیووردی میگفتن ان ...

واقعا از زندگی تو این مملکت و وسط این مردم بلانسبت فضول بیکار بددهن خسته شدم

من شاغلم دختر اولم بعداز ۴سال اومد بعداز یکسالونیم دومی دنیا اومد شش سال جلوگیری داشتم درس خوندم دولتی پیشرفت کردم افتادم توفکر سومی خیلی خرج کردم میگفتن باردارنمیشی به هیچ وجه پنج سال دویدم وخرج کردم نشد دوبار ای یو آ کردم باتعیین جنسیت یکسال رژیم گرفتم نشد که نشد یه روز گفتم خدایا بهم بده دوقلو دختر سالم بده .بعداز ۱۲سال ناگهانی یه هویی مثل معجزه یه دختر کوچولو لاغر وزشت دادالان یکسالو نیمه است خوشمله عزیز ونفس منو باباشه وخواهراش عشقه .شماهم چشمت بهش بیفته به خودت فوش میدی که ناشکری کردی

دوتا دختر دارم

فاصله سنیشون۴سال هست

خیلیم راضیم

اصلنم پسر دوست نیستم عاشق دخترامم

تو سونو وقتی گفتن اینم دختره کلی ذوق کردم شوهرم اما پسر دوستداش ی ذره ناراحت شد

ولی الآن میره ومیاد میبوستش صب تا چششو باز میکنه میگه آلاء رو بیار پیشم

اون یکی دخترمم خیلی خواهرشو دوس داره

کوچیکه هم تابیداره چشش همش رو خواهرشه

مطمئنم همبازی خوبی میشن برا همدیگه

منکه روزی هزار بار خدا روشکر میکنم بابت نعمتی که داده میدونی اسی خواهر نداشتن خیلی بده

بچه ها شماتت نکنین واقعا توی بعضی خانواده ها دختر زیادداشتن سخته من الان یه دختر دارم میگم خدایا این ...

سعی کنید دخترتون رو جوری بار بیارید که خودش بتونه طوری رفتار کنه که کسی نتونه بهش بگه بالا چشمت ابروعه، مستقل بار بیارید نه اینکه براش ارزوی محافظ بکنید، انشالله هر چی صلاحه و بهترینه براتون اتفاق بیفته

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
دوتا دختر دارم فاصله سنیشون۴سال هست خیلیم راضیم اصلنم پسر دوست نیستم عاشق دخترامم تو سونو وقتی گ ...

خدا هم آلای تو هم آلای منو حفظ کنه ❤️😍

اسم دختر منم آلاس 

اسم دختر بزرگت چیه ؟

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
من شاغلم دختر اولم بعداز ۴سال اومد بعداز یکسالونیم دومی دنیا اومد شش سال جلوگیری داشتم درس خوندم دول ...

چه جالب

منم دو بار ای یو ای تعیین جنسیت کردم نشد

بعدش ۶ ماه با کیت تخمک گذاری و سونوی روز تخمک گذاری اقدام کردم نشد

اصلا فکر کردم مشکلی هست که باردار نمیشم دیگه زیاد حساس نشدم به نخمک گذاری و ... همون یک ماه که بدون هیچ برنامه ای رفتیم جلو با همون یک بار اقدام گرفت و دختر شد!