2777
2789
عنوان

مامانایی که دو تا دختر دارن یه لحظه بیاید خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 2099 بازدید | 155 پست
منكه جلوي بقيه نشون نميدم ناراحتيمو  جوابشونو ميدم  ولي قلبم وايميسته بعدش با هر تيكه و ...

حق داری اما تا کی

سه تا دختر داشتن بد نیس بخدا

بزار بزرگ شن خوشگل کنیشون ببری عروسی اونا برقصنو تو فقط عشق کنی نگاه کنی

بزار بیان میشن چشموچراغ خونت

خوب تربیتشون کن همه دهنشون گل گرفته میشه

حالا که زنو مرد ن اره انشالله بهترین تحصیلاتو میکنن سربلندت میکنن با اینده ای که میسازن

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افسرده شدم  من سه تا دختر نميخوام

بذار بزرگ شن اونقدر خوبه عالیه به خدا جمعتون زنونه به اون لباسای خوشکلی فکر کن که تنشون میکنی جفتشون مثل هم تورتوری صورتی عین فرشته ها  لطفا ناشکری نکن شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند به خدا اونقدر ناراحت شدم که گفتی کاش بمیرن یا مریض باشن به نظرم افسرده ای احتیاج به مشاور داری حتی ممکنه بعد به دنیا اومدنشون حالت بدتر شه لطفا حتما برو پیش روانشناس خوب دیگه هم ناشکری نکن عواقب بدی داره

چ بیشعورن دورو بریاش یعنی پسر داشتن لیاقت نمیخواد؟؟؟ از همون بچگی بین دختر و پسر جنگ میندازن اینجور ...

دیگه حرف زیاده همین زنداییم به خالم میگفت پسرنداری پشتوانه نداری

همه همینن بی درکو بی انصاف

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰
همه مسخرم ميكنن حتي شوهرم ناراحته بهترين روزاي زندگيم ميتونست باشه

چ فرقی میکنه منم جاریم و خواهر شوهرم سه تا دختر دارن

یکی از خواهر شوهرام دوتا پسر بعد بهش میگن ن تو دختر نداری در هر صورت این بیشعوری تو ذات بعضی ها هست ک نیش بزنه ب دل نگیر

منم یه پسر دارم دومی هم توراهه اونم پسره 

دختر میخواستم ولی خداروشکر میکنم که سالمه 

به آینده شون فکرمیکنم به اینکه چقد باهم رفیق میشن همبازی میشن 

از الان عاشقش شدم😍

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
دیگه حرف زیاده همین زنداییم به خالم میگفت پسرنداری پشتوانه نداری همه همینن بی درکو بی انصاف

باورت میشه جاریای من با اینکه همشون دختر دارن دو تا سه تا و... منتظرن ک من دختر بیارم ک ب شوهرم تیکه بندازن😐

منم هرجا نشستم گفتم عاشق دخترم هرکیم بخواد چیزی بگه بیجا میکنه 

میدرمش😐

البته ته دلم دوس دارم بچه اولم پسر باشه☺

همه مسخرم ميكنن حتي شوهرم ناراحته بهترين روزاي زندگيم ميتونست باشه

میدونی پدری که سه دختر داره به بهشتی شدنش نزدیک تره

سه تا دختر کلی روایتو آیه داره

چرا ناشکری میکنین

حالا بزار بیان

لباس پرنسسی تنشون کنی عین دوتا فرشته جلو شوهرت راه برن یع تارموشونو به صدتا پسر نمیده

خودشونو مسخره کنن رو شوهرت کار کن بشین باهاش حرف بزن از لذتهای دختر دار شدن بگو

صد نفر بايد رو خودم كار كنه

از نقش بازي كردن جلوي مردم و سعي در متقاعد كردن بقيه و اينكه ناراحت نيستم خسته شدم

💜❤️
بازم دو قلو باشه حداقل هم سن هستن و کلا جالب تره ولی دخترهای من پنج سال اختلاف سنیشون میشه الان با ...

نه  بزرگ شدن  عزیزای دلم  فداشون  بشم   خواهر ندارم   مادرمم  فوت کرده    دلم  به این دوتا  خوشه😭😭😭😭

خدایا عاشقتم 
منكه جلوي بقيه نشون نميدم ناراحتيمو  جوابشونو ميدم  ولي قلبم وايميسته بعدش با هر تيكه و ...

خدا نگذره ازشون که زن باردار رو به این حال میندازن

منم خییلی حساس شدم کسی کوچکترین چیزی بهم میگه انگار قلبمو از جا در میارن

من که دیگه اصلا بچه سومم نمیخوام یعنی آخرین بچه بود

کاش میرفتیم آی وی اف میکردیم