2777
2789
عنوان

کسی هست راجب بیماری صرع اطلاعی داشته باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 28 پست
ای بابا طفلک.... مال بابای من بخاطر ی حادثه تو کودکیش بوده.... الان شدت تشنج هاش خیلی شدید شده 

ازمایش خون داده ضعف بدن خیلی تاثیر داره

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم 

😍😘خوراکیای گرم بدین بخوره مثلا موز پسته بادوم اجیل این چیزا

چیزای سردم زیاد مصرف نکنه مثلا ماست ؛ لیمو و...

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
تشج هم داری؟ 

اره ٤ماه يك بار 

مال من عصبيع وقتي خيلي خيلي ناراحت باشم مياد سراغم 

البته قبلا هفته اي يك بار بود چنتا دكتر رفتم جواب نگرفتم 

بلاخره يه دكتر خوب پيدا كردم الان ديگه خداروشكر مشكلي ندارم

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.
😍😘خوراکیای گرم بدین بخوره مثلا موز پسته بادوم اجیل این چیزا چیزای سردم زیاد مصرف نکنه مثلا ماست ؛ ...

ممنون. تو این یک سال اخیر ب شدت تشنج میکنه... دور از جونش انگار میخواد جون بده خیلی ما میترسیم..

خدایا شکرت 
تازه گی چکاپ کلی رفنه.. فقط چربی خون داره ک اونم. داره با دارو کنترل میشه 

خداروشکر 

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
پس احتمالش هست برای بابامم از نوع عصبیش باشه. 

اگه وقتي عصبيه يا ناراحته مياد سراغش بله ممكنه 

صرع با دارو خوب ميشه چيز وحشتناكي نيس

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.
ممنون. تو این یک سال اخیر ب شدت تشنج میکنه... دور از جونش انگار میخواد جون بده خیلی ما میترسیم..

ب دکترشم مراجعه بکنید تا معاینش کنه ممکنه بخواد داروهاشو کم و زیاد کنه

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
اگه وقتي عصبيه يا ناراحته مياد سراغش بله ممكنه  صرع با دارو خوب ميشه چيز وحشتناكي نيس

چیز ترسناکی نیست... من از وقنی چشم باز کردم بابامو دیدم ک صرع داره... فقط نوع تشنج هاش فرق کرده خیلی شدید شده... میخواسنم بدونم مورد مشابهی هست اینجا 

خدایا شکرت 
ب دکترشم مراجعه بکنید تا معاینش کنه ممکنه بخواد داروهاشو کم و زیاد کنه

ی بار پارسال رفتیم دکتر ی سریی آزمایش داد گف چیزیی نیست... ولی دل آروم نمیگیره.. میخواسنم بدونم مورد مشابهی هست اینجا 

خدایا شکرت 
ی بار پارسال رفتیم دکتر ی سریی آزمایش داد گف چیزیی نیست... ولی دل آروم نمیگیره.. میخواسنم بدونم مورد ...

انشالله زود خوب میشن توکل ب خدا❤