2777
2789

بابام از کودکی صرع داشته... هر از گاهی تشنج های داشته. ولی الان یک سالی میشه کنار تشنج های معمولی... تشنج های خیلیی خیلی شدید داره.. خیلی شدید... میخواسنم بدونم تجریه مشابهی هست؟ 

خدایا شکرت 

سلام عزیزم یکی از اقوام ماهم غش میکنه مادرزادیه

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال بابای من بر اثر ی حادثه بوده تو دوران کودکی بوده... الان شدت تشنج هاش خیلی خیلی شدید شده 

😔😔بنـــــده خدا

ان شاالله حالش بهتر بشه😓

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

من چهارساله صرع دارم

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.
آره ب طور مرتب سر ساعت... یعنی امکان پیشرفت بیماری هست؟ 

اره مثلا عواملی مث سردی مغز میتونه روش تاثیر بزاره

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

یکی از فامیل های نزدیک منم اینجوری 

دلیلشو میگن چون مامانش هر کاری کرده سقط بشه حنا خورده هزار جور بلا سرش اومده طفلک 

قبلا خیلی بیشتر بود غش میکرد مخصوصا موقع عادت ماهانه الان بهتر شد قرص لوبل میخوره

وقتی خسته هست بیشتر بی حسی میاد سراغش همیشه هم فشارش پایینه یه وقتایی هم احساس خفگی داره اون موقع ها وقتی گریه میکنه خوب میشه

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
یکی از فامیل های نزدیک منم اینجوری  دلیلشو میگن چون مامانش هر کاری کرده سقط بشه حنا خورده هزار ...

ای بابا طفلک.... مال بابای من بخاطر ی حادثه تو کودکیش بوده.... الان شدت تشنج هاش خیلی شدید شده 

خدایا شکرت 

باید بخوابه پاهاشو بزاره روی بالاش زیر سرش هیچی نباشه خون برسه به مغز

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺