بچه ها کسی هست اطلاعاتی راجب بورسیه شدن داشته باشه؟
ممنون میشم اگ چیزی میدونین بگین
مثلا چ مدت بعد تحصیل میتونیم درخواست بدیم
به چه کشورایی میتونیم درخواست بدیم
و حداقل نمرات و مدرکی ک باید داشته باشیم
دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای بورسیه شدن تو مقطع کارشناسی خیلی احتمال کم هست. برای ارشد بهتر و دکترا ازونم بهتر. معدل دانشگاهت باید بالا باشه. مقاله داشته باشی خوبه. استاد ها ریکام بدن بت خوبه. زبان باید قوی باشه. مخصوصا رشته هایی مث مثلا پرستاری زبان خیلی قوی میخوان ازتون.
برای بورسیه شدن تو مقطع کارشناسی خیلی احتمال کم هست. برای ارشد بهتر و دکترا ازونم بهتر. معدل دانشگاه ...
مرسی ازت گل
دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم