2777
2789
عنوان

مدفوع سگ برای باطل سحرر و جادو

20064 بازدید | 32 پست

بچه ها مدفوع سگ پیدا کردم برای باطل سحر کسی انجام داده؟

رو ذغال بسوزونم؟ یا همینجوری مثل عنبر نسارا بدون ذغال دود کنم؟

با اسپند یا بدون اسپند؟

لطفا برای برآورده شدن آرزوم یک صلوات بفرستید🌷(حساب کاربری دست دو نفره)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچین میگه مدفوع سگ پیدا کردم انگار الماس پیدا کرده 

بارالها... از کوی تو بیرون نشود پای خیالم، نکند فرق به حالم... چه برانی، چه بخوانی... چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی... نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی... نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد... نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدایی بر سر راهی، کس به غیر از تو نخواهم... چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی... 

بسه دیگه

عن خر کم بود اینم اضافه شد

واقعا در تعجبم از اونایی که عن خرو دود میکنن واسه ضدعفونی کردن.

اینو هر جا بگی بهت پناهندگی میدن

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
همچین میگه مدفوع سگ پیدا کردم انگار الماس پیدا کرده 

عزیزم من گفتم کساییکه انجام دادن جواب بدن سیرک نیست که تبادل نظر میکنیم

لطفا فقط کساییکه انجام دادن و اطلاع دارن جواب بدمن

تو نت هم درموردش هست فقط من جواب این سوالات رو پیدا نکردم میتونید درمورد صحتش تحقیق کنید