2777
2789
عنوان

مدفوع سگ برای باطل سحرر و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 20065 بازدید | 32 پست
بسه دیگه عن خر کم بود اینم اضافه شد واقعا در تعجبم از اونایی که عن خرو دود میکنن واسه ضدعفونی کردن ...

عزیزم اینقد بخودت سخت نگیر یهو فکنم عصبی شدی😂 گوگلو واسه کسب اطلاعات گذاشتن یکم تحقیق کنید خوووو دنیا که به آخر نمیشه انقد از زبونه کار می کشیم یکمم ززحمتکسب اطلاعات بکشیم بعد اظهار نظر کنیم 

لطفا برای برآورده شدن آرزوم یک صلوات بفرستید🌷(حساب کاربری دست دو نفره)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینقد بخودت سخت نگیر یهو فکنم عصبی شدی😂 گوگلو واسه کسب اطلاعات گذاشتن یکم تحقیق کنید خوووو دن ...

مثلا فک کردی کی اون اطلاعات مزخرف گوگل رو آپلود کرده

یه جوری میگه گوگل انگار پای اون چهارتا خط امضای اکسفورد خورده.

کسب اطلاعات در مورد عن سگ🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
گر اسم اسپند و نیاورده نباید استفاده کنی دیگه اگر گفته دود کنی تنها خودشو باید باشه سرکه و قلیاب به ...

اره عزیزم اونم شنیدم خوبه

مثلا فک کردی کی اون اطلاعات مزخرف گوگل رو آپلود کرده یه جوری میگه گوگل انگار پای اون چهارتا خط امضا ...

عشقم فکنم از یچیزی عصبی هستیا نارحت نباش به امید خدا مشکلات همه حل میشه

اینجا واسه تبادل نظره نه جنگ اعصاب

از لحن حرف زدن آدم خیلی چیزا معلوم میشه🙂

عشقم فکنم از یچیزی عصبی هستیا نارحت نباش به امید خدا مشکلات همه حل میشه اینجا واسه تبادل نظره نه جن ...

عصبی؟

نه جانم شنیدی میگن هر کسی از ظن خود شد یار من؟

شما خودت عصبی هستی نوشته بقیه رو عصبی میخونی

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
عصبی؟ نه جانم شنیدی میگن هر کسی از ظن خود شد یار من؟ شما خودت عصبی هستی نوشته بقیه رو عصبی میخونی

نه این چه حرفیه قلب دوستان هم میتونن بخونن پیامهارو نمیشه که به شعور دوستان هم توهین کرد

قلب من فقط تاپیک گذاشتم یه سوال پرسیدم گفتم هرکی میدونه جواب بده دیگه مجبور نکردم کسی بیاد مسخره کنه

شما که معلومه از زمانت عین طلا استفاده میکنی دیگه از شما ببعیده انقد الکی خودتو نارحت بکنی

نه این چه حرفیه قلب دوستان هم میتونن بخونن پیامهارو نمیشه که به شعور دوستان هم توهین کرد قلب من فقط ...

نه اتفاقا زمان برای تلف کردن زیاد دارم.

ولی به شمام توصیه میکنم وقتتو با این چیزا هدر ندی

ببین مشکلت چیه دنبال راه حل اساسیش باش.

دلم میسوزه وقتی یه مشکل به راحتی ممکنه حل بشه وارد وادی سحر و جادو بشین بقیه زندگیتونو خراب کنین

نه اتفاقا زمان برای تلف کردن زیاد دارم. ولی به شمام توصیه میکنم وقتتو با این چیزا هدر ندی ببین مشک ...

بله خوشگلم شما درست میگی اما منو ببخش تاپیک من واسه تلف کردن وقت کسی نیست😢

اها باشه مرثی از نصیحتات قلب🌹

نه اتفاقا زمان برای تلف کردن زیاد دارم. ولی به شمام توصیه میکنم وقتتو با این چیزا هدر ندی ببین مشک ...

ایشون در مورد باطل کردن طلسم پرسیدن نه طلسم کردن😀. شما بخوای باور کنی با نکنی تحقیق کن خود خدا هم تو قران گفته که طلسم وجود داره و باطل کردنش ثوابه

عزیزم من خودم سگ دارم و انجام دادم، واقعا خوبه. با پوست سیر بسوزون . قشنگ سنگینی و طلسم رو از بین می ...

مرسی قلب استفاده کردم

بنظر شما همه دعاهای خارج از خونه هم از بین میره؟

عزیزم من گفتم کساییکه انجام دادن جواب بدن سیرک نیست که تبادل نظر میکنیم

من هم شنیدم، گفت برای باطل کردن جادو هایی که کافران انجام می دهند استفاده می شود معمولاً برای باطل کردن جادو های که منجر به خراب شدن زندگی میشود از مدفوع سگ سیاه استفاده می شود