2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه بودم به یکی از فامیلا گفتم بابام خونه نیست بهم گفت بهت بگم نیست خونه 😳😳😳😳🥴🥴🥴🥴

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

مامان من با رهرا میرم بیرون 

برو

برگشتم خونه

مامان:کجا بودی؟

من:با زهرا بودم دیگه

مامان:زهرا زنگ زد دعوتت کرد بذا تولدش ب تو ز زده بود جواب نداده بودی

من:😅

مامان:😏

👊Mind Your Own Business

مهمونی بودیم پرسیدن خوب درس میخونی ؟منم گفتم آره خیلی زیاد همش درس میخونم بیرون اصلا نمیرم گوشی نمیگرم دست 

بعد داداشم یهو گفت چرا الکی میگی همش سرت تو گوشی 

بعد دستش فشار دادم ک نگه 😂😂گفت چرا فشار میدی دستم 😂😂😂آبروم رفت 🤦

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست :)

به دوستم گفتم تو کارتم 10میلون پول دارم بعد رفت موجودی گرفت 70تومان توش بود یعنی له شدما😳😳

تنهایی  دوست داشتنی نیست!                                اما خواستنی تر از تمام دوستت دارم های مسموم است  مگه تا کجا میتونی به دلت بگی 💔ببخشیدکه باورم شد

اینجا نی نی سایته. همه اینجا با کلاس و با ادبن هیچ کار خطایی انجام نمیدن چه برسه به دروغ گفتن. اینایی که دروغ میگن یا هرچی هم همشون منم😁

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
به دوستم گفتم تو کارتم 10میلون پول دارم بعد رفت موجودی گرفت 70تومان توش بود یعنی له شدما😳😳

بدجور هم له شدی 😂😂😂چیزی نگفت بهت؟؟😁😂🤦

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست :)
مامان من با رهرا میرم بیرون  برو برگشتم خونه مامان:کجا بودی؟ من:با زهرا بودم دیگه مامان:زه ...

احیانا مامانت این شکلی😡

تو این شکلی😨🏃‍♂️نشدی

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت